Wonder Boy: The Dragon’s Trap – Switch

Toegevoegen aan verlanglijstjeToegevoegd aan verlanglijstjeRemoved from wishlist 0
Prijsalarm aanzetten voor laagste prijs
×
Houd mij op de hoogte wanneer de prijs daalt
Prijsalarm zetten voor:: Wonder Boy: The Dragon's Trap - €29,99
Bekijk alle prijzen

Aziatische import: ook speelbaar met Engelse audio en ondertiteling. – Een grote verbonden wereld! – 6 speelbare vormen voor onze vormveranderende held, met verschillende mogelijkheden! – Draken van allerlei soorten! Een Zombie Draak! Een mummie draak! Een Samurai Draak! – Overstappen van moderne…

Laatste prijsaanpassing was op: april 28, 2024 11:55 am
× Productprijzen en beschikbaarheid zijn nauwkeurig op de aangegeven datum/tijd en kunnen worden gewijzigd. Alle prijs- en beschikbaarheidsinformatie die op het moment van aankoop op Amazon wordt weergegeven, is van toepassing op de aankoop van dit product.

Beschrijving

Wonder Boy: The Dragon’s Trap – Switch

De cultklassieker keert terug met een unieke mix van verkennen, actie en avontuur! Met prachtige, handgetekende animaties en een georkestreerde soundtrack, komt de cultklassieker terug met een unieke mix van verkenning, actie en avontuur! Vervloekt in een half mens, half-hagedis wangedrocht door de Meka-Dragon, bent u op zoek naar een remedie! De enige manier om terug te keren naar de menselijke vorm is om het Salamander Kruis te vinden, een magisch voorwerp met de kracht om vloeken te verwijderen … Met elke draak die wordt gedood, wordt de vloek intenser en transformeer je in verschillende dieren! Verken grote, onderling verbonden locaties bevolkt met knorrige monsters en exotische draken! Speel als het klassieke personage van het spel, Hu-Man, of als zijn gloednieuwe, langverwachte co-ster Hu-Girl. Je kunt ook in Lizard-Man, Mouse-Man, Piranha-Man, Lion-Man en Hawk-Man wonen en hun unieke vaardigheden gebruiken om de diepste geheimen van het land te ontdekken. Geniet van 3 moeilijkheidsniveaus voor alle soorten spelers en schakel op elk moment van moderne graphics en geluiden naar 8-bit graphics / audio – zelfs tijdens het spelen!

De Meka-Dragon heeft je vervloekt, waardoor je bent veranderd in een monsterlijk figuur dat half mens, half hagedis is. Ga dus snel op zoek naar de remedie! Je krijgt je menselijke vorm alleen terug als je het magische Salamanderkruis vindt, dat elke vloek kan wegnemen.

Je reist door grote, onderling verbonden landen vol grimmige monsters en exotische draken. Hoe meer draken je verslaat, hoe meer grip de vloek op je krijgt, waardoor je steeds in andere beesten verandert.

Speel als de klassieke Hu-Man, of als zijn langverwachte co-star Hu-Girl. Gebruik de unieke vaardigheden van Lizard-Man, Mouse-Man, Piranha-Man, Lion-Man, Hawk-Man om de geheimen van Monster Land te verkennen.

Switch op elk moment van moderne animaties en sound naar de originele 8-bit gameplay. Er zijn drie moeilijkheidsniveaus.

EAN 8809560330143

Wonder Boy: The Dragon’s Trap – Switch Prijsoverzicht

€30,00
april 28, 2024 11:55 am
× Productprijzen en beschikbaarheid zijn nauwkeurig op de aangegeven datum/tijd en kunnen worden gewijzigd. Alle prijs- en beschikbaarheidsinformatie die wordt weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, enz.) op het moment van aankoop, is van toepassing op de aankoop van dit product.
4 gebruikt vanaf €30,00

Prijshistorie

-

Extra informatie

Specificatie: Wonder Boy: The Dragon’s Trap – Switch

GD
Merk

Genre

Specification
Inhoud leeftijdsindicatie

Geen specifieke meldingen

Retour- en annuleerbeleid

Klik hiervoor op Retourneren onderaan deze pagina

Regio
Online abonnement vereist

Geen abonnement vereist

Platform
EAN

8809560330143

Format

Nintendo Switch card

Verpakking

Prijsontwikkeling

Prijsontwikkeling

Price History for Wonder Boy: The Dragon's Trap

Statistics

Current Price €29,99april 28, 2024
Highest Price€29,99november 20, 2023
Lowest Price€29,99november 20, 2023
Since november 20, 2023

Last price changes

€29,99november 20, 2023

  • All prices mentioned above are in Euro.
  • This product is available at Nedgame, Amazon.de.
  • At nedgame.nl you can purchase Wonder Boy: The Dragon's Trap for only €29,99
  • The lowest price of Wonder Boy 3 The Dragon´s Trap was obtained on april 28, 2024 6:47 pm.

Create Your Free Price Drop Alert!
Set Alert for Wonder Boy: The Dragon's Trap - €29,99

 

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wonder Boy: The Dragon’s Trap – Switch”

DealsTracker
Logo