Verlopen

€100 korting voor EMERCE leden bij EMERCE Recruitment 2018 event

BewarenBewaardRemoved 0
Webwinkel Vakdagen
Deal likes+152
€100 Korting Naar deal
Deal likes+152
€100 Korting Naar deal

€100 korting voor EMERCE leden bij EMERCE Recruitment 2018 event

Donderdag 5 april 2018 van 08:30 tot 18:30 (CEST)

Amsterdam, Nederland

Regular ticket: prijs ticket €495,00 service kosten €17,90

Emerce leden: prijs ticket €395,00 service kosten €15,90

Wat is Emerce Recruitment?

Emerce Recruitment is hét jaarlijkse event over online innovaties voor professionals in recruitment en HR. De nieuwste online ontwikkelingen en trends op het gebied van sourcing, tooling, campaigning en geïntegreerde recruitment-campagnes worden gedeeld. Met de toename van nieuwe digitale mogelijkheden, online wervingtools, meetinstrumenten, social media, jobboards en referral recruitment nemen wervingsmogelijkheden alsmaar toe. Maar kun je daarmee ook de juiste kandidaat vinden? En kunnen beoogde kandidaten de juiste organisaties vinden in het aanbod dat tot hun beschikking staat? Emerce Recruitment biedt voor het achtste jaar nieuwe inzichten, tools en succescases.

Voor wie?

Emerce Recruitment is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé dag in het jaar om kennis en ervaringen te delen met collega’s in recruitment en te netwerken met online specialisten en leveranciers. Voor recruiters, werving & selectie managers, HR-managers en overige HR- en arbeidsmarktcommunicatie-professionals, werkzaam bij de grotere bedrijven in Nederland, werving en selectiebureaus, jobportals en media-exploitanten.

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.

DealsTracker
Logo