Alles over de Amazon Warehouse Deals

Als u regelmatig winkelen in de online winkel Amazon, bent u zeker al ontmoet de Warehouse Deals. Deze zullen worden verkocht door Amazon en te profiteren in vergelijking met de aankoop van een nieuw product van een lagere prijs. Echter, voordat u besluit te kopen, moet je weten om welke producten het is en hoe het eruit ziet met de garantie. Amazon magazijn deals zijn voordelige aanbiedingen het online warenhuis. U koopt producten die zijn geretourneerd door een andere klant en zijn dus reeds geopend en bekeken. Deze werden onderzocht, maar zijn niet altijd in de originele verpakking. Amazon controleert functionele en fysieke conditie Warehouse aanbiedingen van elk product is open voor iedereen.

Afbeeldingsresultaat voor amazon warehouse deals

Als u bladert door de Warehouse Deals door Amazon, merk je zeker dat de prijs in vergelijking met de nieuwe aankoop wordt soms sterk verminderd. Reden hiervoor is dat het goederen die werden geretourneerd door een andere koper, of die lichte gebreken of schade. Het is belangrijk dat deze producten volledig functioneert en hebben slechts cosmetische gebreken of dat de verpakking beschadigd is. In ieder geval werden de artikelen van een technische evaluatie onderworpen. Vooral in consumentenelektronica kunt u veel geld besparen.

U kunt het artikel in de Marketplace Amazone vinden. Betaling is verschuldigd bij de betaalmethoden, en ook de verzendkosten u hebt gedefinieerd wordt genomen van Amazon. Ben je geabonneerd op de dienst “Prime”, krijgt u uw pakket is meestal de volgende dag. Dit is afhankelijk van welk tijdstip van de dag u het product heeft besteld.

Je hebt de volledige garantie

  • Voor het gekochte heeft u de volledige garantie. Dit betekent dat u twee jaar garantie op alle artikelen. Als u wilt, kunt u dit uitbreiden met een uitgebreide garantie voor een jaar, dus je hebt drie jaar garantie op het gekochte item.
  • Ook de achtereinden van de voorwerpen mogelijk. U kunt zeker gebruik maken van de back-end van het centrum van Amazon, of de goederen zich in een prepaid pakket verzenden.

Functie

Amazon Warehouse aanbiedingen biedt kortingen op terug, gerenoveerd, gebruikt of magazijn beschadigde artikelen Amazon groepen de deals in negen hoofdcategorieën: TV & Video, Elektronica, boeken, video games, Keuken, Sportartikelen, Kindle, Speelgoed en Grocery & Personal Care Je mag ook winkelen voor Just Arrived items en Last Chance The inkoopproces voor Amazon Warehouse aanbiedingen producten is het zelfde als een vervuld door Amazon handelaar Amazon niet een regelmatige inventarisatie voor Warehouse aanbiedingen te behouden, zodat het niet de beschikbaarheid van items geen garantie

Conditie

De toestand van Amazon Warehouse Deals items kunnen Sommige producten variëren zijn ongeopend terug, maar lichte schade aan de verpakking voorkomt Amazon uit de verkoop van de items als nieuwe meeste Warehouse Deals items moeten beschouwd worden, met vorige eigenaars vaak proberen het item alvorens terug te keren Amazon vernieuwt alle gebruikte materialen, het testen van hun functionaliteit en het verstrekken van een gedetailleerde beschrijving van de toestand van het item in het product lijst

Beschrijvingen

Amazon classificeert magazijn items als nieuw, als nieuw, zeer goed, goed of aanvaardbaar Een nieuw item is nooit verwijderd uit de verpakking, maar de verpakking kan zichtbare schade hebben Net als nieuwe items zijn in perfecte conditie hoewel ze kunnen zijn teruggekeerd na gebruik Zeer goede punten, terwijl in perfecte staat, mag ontbreken kleine accessoires, geven cosmetische schade, tonen duidelijke tekenen van het gebruik of het bezit van nieuwe verpakkingen met meer significante schade krijgen de indeling “goed” De “Acceptable” label geeft aan het item kan hebben ontbrekende accessoires, ontbrekende handleidingen, nieuwe verpakkingen en lichamelijke gebreken, zoals deuken en krassen

Overwegingen

Amazon Warehouse aanbiedingen zijn nog steeds onderworpen aan regelmatige verzendkosten pagina De individuele aanbod zal aangeven of het item in aanmerking komt voor gratis Super Saver Shipping of gratis 2de Dag verzending Amazon Warehouse aanbiedingen niet verzenden naar internationale adressen geen deals zijn definitief, en Amazon garanties tevredenheid Als om welke reden u niet tevreden bent met een Amazon Warehouse aankoop, kunt u het item terug te keren in zijn originele staat voor een volledige terugbetaling binnen 30 dagen Amazon zal de terugkeer verzendkosten te betalen als het verantwoordelijk is voor de fout

Kiezen voor de aankoop van Amazon Warehouse deal als je niet wilt dat het product weg te geven en vereisen daarom een ​​onberispelijk en ongeopende verpakking. Je krijgt een nieuw product en kan een hoop geld besparen.

DealsTracker.nl
Logo