Taalvoutjes

Voutjes, dat schrijf je toch met een f? Niet volgens ons, Inger Hollebeek en Vellah Bogle, oprichters van Taalvoutjes. Begin 2012 bundelden wij onze krachten en richtten bij wijze van grap een Facebookpagina op. In eerste instantie bedoeld voor vrienden en kennissen, groeide de pagina in korte tijd uit tot een regelrechte hit. Taalvoutjes telt inmiddels bijna 500.000 fans. We krijgen de ‘voutjes’ massaal toegestuurd door onze fans, die prachtige taalmissers uit de media, maar ook van winkels, bedrijven of particulieren onder de aandacht brengen. Wij lichten de mooiste uit op deze website, op Facebook en op Twitter, vergezeld van een humoristisch commentaar. Om te lachen dus, maar stiekem ook om van te leren.
Sinds februari 2013 valt het merk onder Stichting Taalvoutjes.

Kom je zelf een mooie typo of andersoortige misser tegen die je tot schateren brengt? Deel het met ons!

  • Alles
  • Aanbiedingen
  • Kortingscode
  • Sales
  • Verlopen
Laat me meer zien

Heb je zelf een leuk voutje gevonden? Insturen kan via dit Taalvoutjes-formulier.
Je kunt trouwens ook een taalanekdote voor onze faaltaalrubriek insturen, een column met ons delen of Engelstalige voutjes onder de aandacht brengen.

Lukt het insturen via het formulier niet? Mail dan naar [email protected]. Dit adres mag je ook gebruiken voor algemene vragen, feedback of allerhande andere opmerkingen.

Heb je vragen over je bestelling? Wil je de Taalvoutjes-oprichters Vellah en Inger spreken? Wil je een van de foto’s gebruiken voor commercieel gebruik? Heb je een persaanvraag of wil je met ons samenwerken? Mail dan naar [email protected]. Bellen kan ook: 020-2614669.

Zoek je misschien:

Meld nu aan voor de DealsAlert!

Vul hier je email:

Geen zorgen! Wij spammen niet! En je kan elk moment uitschrijven

DealsTracker
Logo