Alles over de Fitbit Premium

Fitbit Premium is een betaalde lidmaatschapsservice die uw Fitbit-gegevens gebruikt om gepersonaliseerde, bruikbare begeleiding en begeleiding te bieden om u te helpen uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. De premium abonnementsservice is een uitbreiding van het bestaande Fitbit-platform, ontworpen voor Fitbit-gebruikers die meer willen profiteren van de ervaring of meer motivatie zoeken om hun gezondheid te veranderen. Fitbit’s lockdown tegen het coronavirus heeft de gratis proefperiode verlengd tot 90 dagen, en dit is alles wat u moet weten over de service.

Fitbit lanceerde een abonnementsservice voor geavanceerde gezondheidscoaches. Voor slechts € 9,50 per maand krijg je een gepersonaliseerde in-app-gids over slaap, voeding en lichaamsbeweging. Naast het pronken met het Versa 2 slimme horloge en de Aria Air slimme weegschaal vandaag, lanceerde Fitbit ook een nieuwe abonnementsservice.

Wat is Fitbit Premium

Het heet Fitbit Premium en het kost slechts 9,50 euro per maand (of 75 euro per jaar) om op maat gemaakte in-app-tips, handleidingen en een stapsgewijs gezondheids- en fitnessplan te krijgen. Na meer dan tien jaar apparaten te hebben gemaakt die de activiteiten van mensen kunnen volgen, heeft Fitbit een enorme database met informatie die in Premium kan worden gebruikt. Het werkt ook samen met interne en externe experts om richtlijnen te ontwikkelen om uw energieniveau, voeding en algemene gezondheid te verbeteren.

Gewichtsverlies en gezondheid

Premium voelt als een bundel van Fitbit’s bestaande Care en Coach-services, die gepersonaliseerde begeleide oefeningen bieden voor $ 35 per jaar. Toen Premium werd gelanceerd, was Premium ontworpen om mensen te helpen bij het oplossen van een breed scala aan problemen, zoals gewichtsverlies en algehele gezondheid, en het bedrijf zei dat het hoopt zich uiteindelijk op specifieke chronische ziekten (zoals diabetes) te richten.

Activiteit met je arts delen

Premium bevat veel belangrijke componenten: begeleide procedures, gepersonaliseerde analyse van gegevens, herinneringen om doelen te bereiken, aangepaste uitdagingen en games en gezondheidsrapporten die u met uw arts kunt delen. Je hebt ook toegang tot duizenden video- en audiogidsen voor oefeningen die beschikbaar zijn in Coach. Later dit jaar krijg je ook geselecteerde inhoud van Daily Burn, cursussen voor gevorderden van Gaiam’s Yoga Studio en enkele aanbevolen mindfulness-oefeningen van Headspace.

Begeleide programma’s

In het begin leverde Premium 9 instructieplannen, die elk gericht waren op een specifiek aspect van gezondheid. Dit zijn: kennismaking met gezonde gewoonten, meer zzzs, gewoonten voor een goede nachtrust, actief, hardlopen voor beginners, hardlopen, calorieën kennen, gewoontes van suikerschoppen en zoutschoppen. De meeste hiervan klinken als cursussen die je aan een online universiteit kunt volgen, met cursussen die je misschien al hebt geleerd, zoals de voordelen van voldoende slaap. Maar vier van deze plannen bevatten gestructureerde trainingsplannen, dagelijkse tips en trucs, en wat het bedrijf “uitvoerbare coaches” noemt. Fitbit zei dat het voor het einde van dit jaar meer van dergelijke plannen zal lanceren.

Gepersonaliseerde analyse

De gepersonaliseerde analyse van de gegevens verschilt van de gegevens die momenteel beschikbaar zijn in de Fitbit-app, omdat deze je feitelijke gegevens bevat. Daarom kunt u niet alleen eenvoudig vertellen hoeveel stappen zijn uitgevoerd, maar kunt u ook toekomstgerichte meldingen ontvangen die de voortgang in de loop van de tijd samenvatten en de prestaties vergelijken met historische gegevens. Dus als u in een week 75.000 stappen zet, kunnen deze samenvattingen u vertellen dat het aantal bovengemiddeld is, en u vervolgens vertellen welke onderzoeken goed of slecht zijn. Fitbit zal ook een link in uw gegevens tot stand brengen, bijvoorbeeld om aan te geven of u actiever bent als u meer slaapt.

Calorieën verbranden

Ten slotte kunt u in Premium aangepaste uitdagingen maken door uw eigen schema en specifieke doelen in te stellen (zoals verbrande calorieën of slaaptijd). Fitbit heeft een aantal nieuwe spellen voorbereid voor betalende klanten, zoals “All For One”, waar jij en je vrienden strijden om je team te helpen hun doelen te bereiken. Er is ook een Get Fit Bingo, die in de toekomst beschikbaar zal zijn, en het bedrijf belooft meer spellen te lanceren.

Een-op-een coaching service

Fitbit bereidt zich ook voor om volgend jaar een één-op-één coachingdienst te lanceren, waardoor je meer zult uitgeven. Hierdoor kunt u contact opnemen met experts die klaar staan ​​om uw vragen te beantwoorden en u motiveren om uw doelen te bereiken – een type therapeut dat gezond is voor uw lichaam. Deze persoon wordt niet alleen een gecertificeerde gezondheids- en welzijnscoach, maar heeft ook toegang tot het expertnetwerk van Fitbit.

Fitbit Premium Nederland

Premium zal in september beschikbaar zijn in Engelstalige regio’s en zal uiteindelijk worden uitgerold naar andere delen van de wereld, waaronder Nederland. Gebruikers die de Fitbit Versa 2 Special Edition aanschaffen, krijgen een proefperiode van 90 dagen om te zien of de service echt nuttig is, of dat de grafieken en tips die al door de Fitbit-app worden verstrekt, goed genoeg zijn.

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo