Alles over het spaarprogramma PlayStation Stars

Wat is PlayStation Stars?

Door mee te doen aan PlayStation Stars kun je met je gameskills unieke digitale verzamelvoorwerpen verzamelen en beloningen verdienen. Voltooi campagnes, verdien punten en laat je verzamelvoorwerpen zien in een digitale vitrine in de PlayStation App als bewijs van je liefde voor games en PlayStation-ervaringen.

Hoeveel kost deelname PlayStation Stars?

Deelname PlayStation Stars is volledig gratis.

Voordelen PlayStation Stars x PlayStation Plus

Profiteer van exclusieve PlayStation Stars-voordelen met PlayStation Plus

PlayStation Plus-leden die deelnemen aan PlayStation Stars verdienen punten voor bepaalde aankopen in de PlayStation Store. Je kunt de punten die je verdient inwisselen PSN-portemonneetegoed om bijvoorbeeld te sparen, te gebruiken voor je volgende aankoop in de PS Store of exclusieve verzamelvoorwerpen aan te schaffen voor in je Playstation App-vitrine. De beschikbaarheid van de voorwerpen varieert.

Wat kun je verdienen met PlayStation Stars?

Verzamelvoorwerpen

Verdien zeldzame, digitale verzamelvoorwerpen, geïnspireerd door je favoriete PlayStation-games, zoals personages en nostalgische aandenkens van de laatste 25 jaar, en plaats ze in je digitale vitrine in de PlayStation App.

Punten

Verdien punten die je kunt inwisselen voor digitale verzamelvoorwerpen, games of digitaal tegoed in je beloningencatalogus van PlayStation Stars. De beschikbaarheid van de voorwerpen varieert.

Hoe kan ik PlayStation Stars-punten en -verzamelvoorwerpen verdienen?

Voltooi maandelijkse campagnes

Neem deel aan activiteiten en uitdagingen voor de PlayStation-community, zoals activiteiten in de games, online toernooien of het ontdekken van je consolefuncties.

Voltooi aangepaste campagnes

Ontgrendel verzamelvoorwerpen door speciaal voor jou aangepaste campagnes te voltooien, gebaseerd op de games die je leuk vindt.

Shoppen in PlayStation Store

PlayStation Plus-leden verdienen punten voor bepaalde aankopen in PlayStation Store, zoals games en extra’s. Die punten kunnen worden ingewisseld voor zeldzame digitale verzamelvoorwerpen of tegoed voor je PSN-portemonnee.

De niveaus van PS Stars

Niveau 1
 • Mijlpalen: Lid geworden van PlayStation Stars, begonnen met het spelen en voltooien van campagnes.
 • Voordelen: Krijg toegang tot digitale verzamelvoorwerpen door campagnes te voltooien. Ontvang een speciaal verzamelvoorwerp.
Niveau 2
 • Mijlpalen: Eén volledige game gekocht in PlayStation Store, één ongewone trofee verdiend.
 • Voordelen: Ontvang een speciaal verzamelvoorwerp voor niveau 2 en krijg toegang tot alle verzamelvoorwerpen van niveau 1.
Niveau 3
 • Mijlpalen: Twee volledige games gekocht in PlayStation Store, 32 ongewone trofeeën verdiend.
 • Voordelen: Ontvang een speciaal verzamelvoorwerp voor niveau 3 en een verjaardagsverzamelvoorwerp.
Niveau 4
 • Mijlpalen: Vier volledige games gekocht in PlayStation Store, 128 zeldzame trofeeën verdiend.
 • Voordelen: Ontvang een speciaal verzamelvoorwerp, prioriteitstoegang tot de helpdesk en hou alle verzamelvoorwerpen van niveau 1, 2 en 3.

Hoe kan ik deelnemen aan PlayStation Stars?

Stap 1. Aanmelden

Meld je aan met je PSN-account en word lid.

Stap 2. Download de app

Download de PlayStation App naar je iOS- of Android-apparaat.

Stap 3. Begin een PlayStation Stars-campagne

Voltooi campagnes om zeldzame digitale verzamelvoorwerpen te verdienen. Er zijn campagnes voor elke soort gamer, van maandelijkse uitdagingen tot doelen binnen bepaalde games, dus begin je vitrine maar te vullen.

   DealsTracker
   Logo