GTA 6 Nieuws en geruchten, release date en leaks op een rijtje

Er zijn al geruime tijd geruchten en speculaties rondom GTA 6, maar Rockstar Games, de ontwikkelaar van de Grand Theft Auto-franchise, heeft nog geen officiële aankondiging gedaan over de game. Desalniettemin zijn er verschillende geruchten en feiten die de ronde doen.

Een van de geruchten is dat GTA 6 zich zal afspelen in Vice City, een fictieve stad gebaseerd op Miami. Dit gerucht wordt versterkt door een eerdere tweet van Rockstar Games waarin ze de hashtag #GTAVI gebruikten, gevolgd door een afbeelding van een zonsondergang in Vice City. Ook zou het spel zich afspelen in de jaren ’80 of ’90.

Een ander gerucht is dat het verhaal van GTA 6 zich zal richten op de drugshandel. Het spel zou zich afspelen in een wereld waarin drugs, corruptie en politieke intriges de boventoon voeren. Dit gerucht wordt versterkt door de vele verwijzingen naar drugs in de eerdere GTA-spellen.

Een interessante ontwikkeling die recentelijk bekend is gemaakt, is dat Rockstar Games een patent heeft aangevraagd voor een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om AI-karakters te creëren die realistischer zijn dan ooit tevoren. Dit kan betekenen dat we in GTA 6 nog realistischere karakters zullen zien dan in eerdere versies van de game.

Er zijn ook geruchten dat GTA 6 online-only zal zijn, met een focus op coöperatieve gameplay. Dit zou betekenen dat spelers alleen kunnen spelen als ze online zijn en dat ze alleen kunnen samenwerken met andere spelers om de verschillende missies te voltooien. Of dit gerucht waar is, blijft echter nog steeds onbevestigd.

Tot slot zijn er geruchten over een mogelijke releasedatum voor GTA 6. Sommige bronnen suggereren dat het spel in 2023 zal verschijnen, terwijl anderen beweren dat het nog jaren kan duren voordat het spel wordt uitgebracht. Ook hierover heeft Rockstar Games nog geen officiële uitspraken gedaan.

Kortom, hoewel er veel geruchten en speculaties zijn over GTA 6, blijft het wachten op een officiële aankondiging van Rockstar Games. Tot die tijd zullen we moeten blijven speculeren over wat we kunnen verwachten van de volgende game in deze populaire franchise.

      DealsTracker
      Logo