Ontdek Never Ordinary. Design voor originele interieurs van MADE

Bij MADE geloven zij dat interieurs net zo origineel zouden moeten zijn als de mensen die erin wonen.

Meer weten? Scrol verder of kijk hier en neem een kijkje in onze wereld.

Wendbaar en innovatief
Eigentijds design gaat niet alleen over vooruit blijven lopen op de trends. We zijn net zo toegewijd als het aankomt op het maken van verantwoorde keuzes, het gebruik van duurzamere materialen en het promoten van nieuwe innovatieve initiatieven. Een goed voorbeeld hiervan? Onze Kasiani bank. Deze bank heeft een relaxte stijl en is voorzien van onze eerste volledig afneembare hoes van een natuurlijke katoen- en linnenmix. Doordat hij afneembaar is, kan hij in de loop der jaren worden gereinigd en beter worden onderhouden in plaats van een geheel nieuwe bank te kopen. 

Geobsedeerd door detail

Wij geloven dat origineel design neerkomt op het perfect uitdenken van de details. De plaatsing van naden, de precieze hoek van een armleuning, de textuur van een stof: niets ontsnapt aan onze aandacht. Neem bijvoorbeeld onze Bobo fauteuil. Aan elk element is gedacht. Zoals ontwerpster Omayra Maymó uitlegt: “Tussen de verbinding van de rugleuning, zitting en poten zit een zeer kleine ruimte, waardoor de stoel visueel veel lichter lijkt.”

Gedurfd in design

Samen met ons getalenteerde in-house designteam en onze onafhankelijke ontwerpers creëren we statements. En dat beperkt zich niet alleen tot onze producten. In alles wat we doen, van onze meubels en accessoires tot onze evenementen, verleggen we grenzen en doorbreken we de standaard.

Ervaar het

Onze Never Ordinary-identiteit zien we niet alleen terug in onze producten, maar wordt ook weerspiegeld in onze fysieke ruimtes. In Amsterdam maken we onderdeel uit van Amsterdam GLUE met een installatie van Gert Wessels Studio. Deze kunstcollectie sluit perfect aan op ons Never Ordinary karakter. Benieuwd? Bekijk de expositie in het appartement boven de showroom in Amsterdam t/m 13 november. 

      DealsTracker
      Logo