Razer onthult Enki Pro Automobili Lamborghini Edition

RAZER ENKI PRO AUTOMOBILI LAMBORGHINI EDITIE


GESMEED IN DE SNELLE LANE
Legendarische snelheid ontmoet hoogwaardig comfort met de Razer Enki Pro Automobili Lamborghini Edition. Geïnspireerd door een trotse traditie van eersteklas techniek en gesmeed voor een optimale gewichtsverdeling voor de hele dag gamecomfort, tilt u uw spel naar een hoger niveau met een iconisch ontwerp dat u op de snelle baan plaatst.

GESTOFFEERD MET ALCANTARA®
Superieur comfort en duurzaamheid
De unieke afwerking met dubbele textuur zorgt voor de juiste mix van comfort en duurzaamheid – met pluche, zacht aanvoelend Alcantara-materiaal op de rugleuning en zittingbasis voor een eersteklas gevoel, en buitenranden bekleed met glad, duurzaam kunstleer om beter bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage.

Razer Enki Pro Automobili Lamborghini Edition – Bekleed Met Alcantara
ONTWORPEN VOOR COMFORT DE HELE DAG
Gespecialiseerde schouderbogen en brede zitbasis
Door een combinatie van zijn unieke 110° verlengde schouderbogen en 21” ultrabrede zitbasis, zorgt de Razer Enki Pro-gamingstoel voor een optimale gewichtsverdeling voor langdurig comfort tijdens gaming-marathons.

Razer Enki Pro Automobili Lamborghini Edition – ONTWORPEN VOOR COMFORT DE HELE DAG
INGEBOUWDE LUMBAR ARCH
Ondersteun en behoud de juiste houding
De lumbale curve van de Razer Enki Pro ondersteunt zachtjes je onderrug en moedigt je aan om in een neutrale positie te zitten, zodat je de juiste houding kunt behouden en je rug minder vermoeid voelt als je langdurig zit.

Razer Enki Pro Automobili Lamborghini Edition – INGEBOUWDE LUMBAR ARCH
GEVORMDE RUGLEUNING MET DUAL DICHTHEID
Gericht rugcomfort
Terwijl de Razer Enki Pro een zachtere stoelbasis heeft, net als de rest van het assortiment, is de demping in de rugleuning verfijnd voor gericht rugcomfort. Steviger langs de randen maar zachter in het midden om je rug te wiegen, het biedt de perfecte combinatie van ondersteuning en comfort.

Razer Enki Pro Automobili Lamborghini Edition – GEDEMPTE RUGLEUNING MET DUAL DICHTHEID
REACTIEVE ZITTING KANTEL
EN TOT 152⁰ RECLINE
Op gewicht aangepast kantelen en flexibele stoelpositionering
Het mechanisme van de gamestoel zorgt voor intuïtieve, op het gewicht afgestelde kanteling, zodat u achterover kunt leunen en ondersteund kunt blijven zonder handmatige aanpassingen. Als alternatief kunt u met een gemakkelijk toegankelijke draaiknop de precieze hellingshoek bereiken die u wenst voor een flexibele stoelpositionering.

Razer Enki Pro Automobili Lamborghini Edition – Reactive Seat Tilt
MAGNETISCH GEHEUGENSCHUIM HOOFDKUSSEN
Werkelijk naadloze hoofd- en neksteun
Voor echt naadloze hoofd- en nekondersteuning is het magnetische hoofdkussen eenvoudig verstelbaar en toch veilig genoeg om verschuiven tijdens gebruik te voorkomen, terwijl de gebogen vorm en het zachte schuim de ideale mix van comfort en ondersteuning bieden.

Razer Enki Pro Automobili Lamborghini Edition – MAGNETISCH GEHEUGENSCHUIM HOOFDKUSSEN

      DealsTracker
      Logo