Ready, Set, Celebrate met de nieuwe Feestmode van Closet London

Het is zover, de evenementen zijn terug. Verjaardagen, Bruiloften, doopfeesten – het is tijd om al uw aan te vinken Occasionwear essentials van je lijst. Bekijk hier de nieuwe collectie Occassionwear van Closet London

GROTE VERJAARDAG BASH

Viert u een 21e, 30e of 50e? Maak een statement op het feest in onze Pink Wrap Belted Pleated Dress. Een veelzijdig stuk voor elke omgeving.

BRUILOFT

Onze oranje geplooide twist midi is de perfecte jurk voor bruiloftsgasten. In een prachtige kleur, straal elegantie uit in dit glamoureuze stuk.

BODEMLOZE BRUNCH

Verkleed je of kleed je aan in onze paarse polkadot midi-omslagjurk. Kies voor sneakers, sandalen of hakken in deze leuke en stijlvolle jurk. Maak je klaar voor de eindeloze glazen Cocktails.

BABYSHOWER

Het kraamcadeau is nu gesorteerd, tijd voor de outfit. Onze blauwe geplooide jurk met hoge hals en bloemenprint is de perfecte keuze met zijn speelse print, romantische bloemenprint en vrouwelijke details.

HEN DO

Ga voor comfort en toch functioneel in onze Red Straight Leg Jumpsuit. Dit sexy en slanke stuk werkt dag en nacht. Kleed het onderdeel voor dagdrankjes en een maaltijd voordat je later een club binnenstapt.

      DealsTracker
      Logo