Spaarprogramma Eurosparen stopt

Eurosparen, een van de bekendste spaarprogramma waar je uitjes en producten kunt sparen. Eurosparen werkt volgens een eenvoudig concept: Koop producten met een Eurosparen logo. Voer de code in op je account en spaar de punten. Verzilver de Eurosparen-euro’s en krijg korting op producten en uitjes.

Spaarprogramma Eurosparen stopt per januari 2023

FrieslandCampina gaat per 1 januari 2023 stoppen met Eurosparen, waarin je de afgelopen jaren hebt kunnen sparen voor kortingen op producten, abonnementen of activiteiten van onze partners. Het spaarprogramma maakt plaats voor leuke, tijdelijke spaar-, win- en geld-terug-acties van onze deelnemende FrieslandCampina merken, waaraan je ook na 1 januari 2023 nog met je bestaande inloggegevens kunt meedoen.

Wat betekent dit voor mij?

Vanaf 1 januari 2023 kun je geen Eurosparen punten meer sparen en/of verzilveren in de Spaarshop. Je Eurosparen punten kun je tot en met 31 december 2022 inwisselen, daarna komen ze te vervallen. Heb je nog Eurosparen punten? We zullen je het gehele jaar 2022 nog van de beste deals voorzien en de Spaarshop goed gevuld houden! Vanwege de veranderingen die we gaan doorvoeren, zijn er nu al een paar kleine aanpassingen gedaan aan de Eurosparen-voorwaarden. Deze aanpassingen hebben geen invloed op je gebruik van onze website(s) of het gebruik van je gegevens. Wil je ze toch even nalezen, dan kan dat hier.

Goed om te weten: je Eurosparen punten zijn geen euro’s. Je spaart in dit spaarprogramma punten en dit is geen echt geld. Je punten hebben ook geen waarde die is uit te drukken in euro’s. Om deze reden is het niet mogelijk je gespaarde punten in te wisselen voor geld.

Waarom stopt Eurosparen?

Uit feedback van onze consumenten is gebleken dat de huidige manier van sparen steeds minder goed aansluit op de wensen van de consument. Daarom hebben we besloten om met Eurosparen te stoppen en over te stappen op tijdelijke acties van deelnemende FrieslandCampina-merken. *

Hoe doe ik mee aan acties van deelnemende merken?

Met je inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) kun je niet alleen inloggen op Eurosparen.nl, maar ook op de eigen websites van de deelnemende merken (inloggen op merkenwebsites alleen mogelijk wanneer er een spaar-winactie of geld-terug-actie is). De merken zullen je blijven verrassen met winacties, tijdelijke spaaracties en geld-terug-acties. Houd hiervoor de websites van jouw lievelingsmerken in de gaten of geef je voorkeursmerken aan om hun nieuwsbrief te ontvangen! Wanneer je een leuke actie tegenkomt van een van deze merken, kun je op de betreffende website gewoon inloggen met je bestaande gegevens, ook na 1 januari 2023.

Wat gebeurt er na 1 januari 2023 met mijn gegevens?

Je huidige Eurosparen-account geeft al toegang tot de websites van alle deelnemende FrieslandCampinamerken. Hier verandert dus niets aan.

Na het beëindigen van het spaarprogramma Eurosparen worden je gegevens nog drie maanden bewaard, voor het geval je bijvoorbeeld nog een vraag hebt over een bestelling. Op 1 april 2023 geldt het volgende:

  • Ben je minimaal eenmaal ingelogd geweest op een website van een van de deelnemende merken, dan worden je gegevens bewaard zodat je mee kan blijven doen aan toekomstige acties.
  • Ben je nog nooit ingelogd geweest op een website van een van de deelnemende merken, dan worden je gegevens verwijderd.
      DealsTracker
      Logo