Spartoo&me Club alle voordelen op een rijtje

Word lid van de club, verdien je loyaliteitspunten en geniet van exclusieve voordelen! Word lid van de club en krijg direct toegang tot de voordelen van je status: Brons, Zilver of Goud. Lidmaatschap is gratis. Je kan hier aanmelden.

HOE WERKT HET?

1. Al mijn aankopen* worden beloond !

1 € besteed = 2 punten

Het aantal punten dat aan elk product wordt toegekend, staat aangegeven.

2. Mijn gespaarde punten

Bij elke nieuwe bestelling wordt mijn loyaliteitsaccount gecrediteerd. Ik raadpleeg mijn saldo op elk moment in mijn klantaccount!

3. Hoe maak ik er gebruik van?

Zodra ik 500 punten heb gespaard, heb ik de mogelijkheid om mijn pot te gebruiken op mijn volgende bestelling.
Het verschijnt direct op de betaalpagina bij « Heb je een kortingsbon ».

MEEST GESTELDE VRAGEN

Is Spartoo&me gratis?

Natuurlijk :)! De Spartoo& me club is gratis, je kunt er punten sparen en toegang krijgen tot exclusieve aanbiedingen!

Wat zijn de voordelen van Spartoo&me?

Spartoo&me is een loyaliteitsclub waarmee je, door loyaliteitspunten te verzamelen, toegang krijgt tot een pot die je kunt gebruiken zodra je 500 punten hebt bereikt! De pot is beschikbaar op de winkelmand, je kunt hem op elk moment gebruiken :)

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig! Naarmate je punten verzamelt, krijg je toegang tot hogere niveaus waardoor je nog meer loyaliteitspunten kunt verzamelen!

Wat is het verschil tussen de niveaus?

Als je lid wordt van de Spartoo me club, bieden we je 50 loyaliteitspunten! Je wordt daarmee een ​​Brons-lid en voor elke 1.00 euro besteed ontvang je 2 punten en 10.00 euro gratis vanaf 60.00 euro voor je verjaardag!

Wat zijn de voordelen van de Silver-status?

Als je 400 punten hebt bereikt, ben je een Silver-lid! En voor elke 1.00 euro die je besteedt, verzamel je nu 4 punten en 15.00 euro gratis vanaf 60.00 euro voor je verjaardag!

Wat zijn de voordelen van de Gold-status?

En de langverwachte … Gold Member! Zodra je 800 punten hebt verzameld! En voor 1.00 euro besteedt, verzamelje nu 6 punten, en wij bieden 20.00 euro zonder minimumaankoop voor je verjaardag! Als Gold-lid kun je profiteren van 3 maanden Premium aangeboden, en je hebt 100 dagen om je best

      DealsTracker
      Logo