Top 8 Laser TV’s

De afgelopen jaren is de populariteit van ultra short throw (UST) laser-tv’s enorm toegenomen, omdat deze tv’s een grote kijkervaring bieden en tegelijkertijd de noodzaak van een grote ruimte voor het opzetten van een tv verminderen. In dit artikel zullen we de top 10 laser ultra short throw-tv’s op de markt bespreken.

 1. LG HU85LA – De LG HU85LA is een van de meest geavanceerde UST laser-tv’s op de markt. Het biedt een ongelooflijke beeldkwaliteit met een resolutie van 4K en HDR-ondersteuning. Het heeft ook slimme functies zoals LG ThinQ AI en spraakbesturing.
 2. Sony LSPX-A1 – De Sony LSPX-A1 is een premium UST laser-tv die wordt geleverd met een indrukwekkende 4K-resolutie en HDR-ondersteuning. Het heeft een ingebouwde 10W-soundbar en biedt ook slimme functies zoals spraakbesturing en Chromecast-ondersteuning.
 3. Hisense 100L10E – De Hisense 100L10E is een 100-inch UST laser-tv die wordt geleverd met een 4K-resolutie en HDR-ondersteuning. Het heeft een ingebouwd geluidssysteem van 110 watt en biedt ook slimme functies zoals spraakbesturing en Google Assistent-ondersteuning.
 4. Optoma CinemaX P2 – De Optoma CinemaX P2 is een UST laser-tv met een 4K-resolutie en HDR-ondersteuning. Het heeft een ingebouwde soundbar van 40 watt en biedt ook slimme functies zoals spraakbesturing en Amazon Alexa-ondersteuning.
 5. Vava 4K UHD Laser TV – De Vava 4K UHD Laser TV is een budgetvriendelijke UST laser-tv met een 4K-resolutie en HDR-ondersteuning. Het heeft een ingebouwde soundbar van 60 watt en biedt ook slimme functies zoals spraakbesturing en Amazon Alexa-ondersteuning.
 6. LG HU80KA – De LG HU80KA is een 4K UST laser-tv met HDR-ondersteuning en een lichtopbrengst van 2500 lumen. Het heeft een ingebouwde soundbar van 7 watt en biedt ook slimme functies zoals LG ThinQ AI en spraakbesturing.
 7. Hisense 100L8D – De Hisense 100L8D is een UST laser-tv met een 4K-resolutie en HDR-ondersteuning. Het heeft een ingebouwd geluidssysteem van 110 watt en biedt ook slimme functies zoals spraakbesturing en Google Assistent-ondersteuning.
 8. Epson LS500 – De Epson LS500 is een UST laser-tv die wordt geleverd met een 4K-resolutie en HDR-ondersteuning. Het heeft een lichtopbrengst van 4000 lumen en biedt ook slimme functies zoals spraakbesturing en Amazon Alexa-ondersteuning.
   DealsTracker
   Logo