XION Introduceert CyberX 80 km per uur en 160 km Actieradius eBike

Het meeste plezier dat je ooit hebt gehad op een fiets. Dikke banden, volledig geveerd, middenmotor, 2-persoons stoel.

CyberX is de meest stoere eBike met verleidelijke LED-verlichting en aanpasbare, laserbedrukte zijpanelen. Via deze link vind je de technische specs en bestel link.

De extreme duurzaamheid voor on- en offroad-capaciteiten, 50 MPH max. Snelheid, een bereik van 100 mijl en 2-persoons zadel geven hem alles wat je ooit zou willen in een eBike en meer!

Ga op de mountainbikeroutes, rijd met je dirtbiking-vrienden, reis dagelijks of maak indruk op een date – dit ding kan het allemaal aan!

Be prepared for conversation wherever you go on CyberX.

Je kunt niet anders dan de aandacht trekken terwijl je voorbij vliegt met 50 MPH op de eBike die zich onderscheidt van de rest. Met geen enkele andere eBike op de markt kunt u de framekleur, de kleur van het zadel en een laserbedrukt paneelontwerp aanpassen voor een geheel unieke look. volume_upcontent_copysharestar_border


De makers kozen voor eersteklas materialen (zoals een stalen frame, dikke banden, volledige vering en middenmotor), zodat je met deze fiets comfortabel kunt reizen voor dagelijks gebruik en ernstige schade kunt aanrichten op een zandbak of pad. Bovendien toveren het waanzinnige bereik van 100 mijl en de snelle acceleratie van 0-30 in 4 seconden elke rit een glimlach op je gezicht.

CyberX by Xion past niet in of ziet er niet uit als een praktische eBike – de wereld heeft er genoeg van. 

Er zijn honderden eBikes op de markt en het is uitdagender dan ooit om de juiste voor jou te kiezen, dus we zullen het eenvoudig maken.

De ontwerpers hebben CyberX ontworpen met 3 dingen in gedachten: kwaliteit, prestaties en stijl.

Het is gemaakt van de meest duurzame materialen voor maximaal gebruik en geen onderhoud. Het heeft de meest efficiënte remmen en motor, plus goed zichtbare verlichting. En het is geboren om op te vallen met door de next-gen geïnspireerde esthetiek, plus persoonlijke accenten van jou.

De makers kunnen elk patroon of elke naam schrijven op de laserbedrukte acryl zijpanelen van CyberX.

Kies uit onze edgy voorgeselecteerde patroonopties of pas de LED-zijpanelen aan uw unieke stijl aan met behulp van onze Customizer-sjabloon.

Kies uit onze edgy voorgeselecteerde patroonopties of pas de LED-zijpanelen aan uw unieke stijl aan met behulp van onze Customizer-sjabloon.

Het ongelooflijke bereik van CyberX is te danken aan de krachtige 72V-batterij en de zeer efficiënte 750-watt middenmotor.

Als u alleen rijdt, gaat u zonder trappen tot 120 km met een snelheid van 30 km / u, of legt u 100 mijl af met trapondersteuning. Als u maximaal gas geeft, kunt u tot 80 kilometer verwachten.

Bestel hier je eigen CyberX

DealsTracker.nl
Logo