Zelf-opladende Rocket eBike met actieradius van 160 km

Rocket eBike: zelfopladende eBike met een bereik van 100 mijl
Rijd zonder grenzen op een bereik van 100 mijl, all-terrain eBike met regeneratief remmen en opvouwbaar frame. Dit model is momenteel nog niet uit, houd onze site in de gaten om eentje te kunnen bestellen. Ondertussen kan je altijd een kijkje nemen onze ebike shop terecht voor een alternatief.

Rijd je volgende avontuur tegemoet op Rocket eBike – de eerste eBike met een bereik van 100 mijl, regeneratief remmen, terreinbanden en een compact opvouwbaar frame.

Woon-werkverkeer, berijd bergpaden of cruise over het strand – Rocket eBike brengt u met gemak overal waar u maar wilt.

Veel eBikes hebben een klein bereik, maar Rocket niet. Rocket eBike heeft een toonaangevende actieradius van 160 kilometer dankzij de perfecte combinatie van innovatief regeneratief remmen en een lichtgewicht frame.

Dit beest van een fiets is uitgerust met hoogwaardige eigenschappen voor maximale prestaties.

Hoogwaardige en volledig gespecificeerde fietsen zijn duur, en betaalbare fietsen hebben materialen van lage kwaliteit of een slecht ontwerp. We hebben de tussenpersoon achterwege gelaten en hebben de coolste betaalbare eBike gemaakt die alle functies heeft die u wilt, verpakt in een gedurfd, recordpresterend ontwerp.

Rocket eBike is een trouw paard op avonturen over lange afstanden. Met een actieradius die 3x de industriestandaard is, kunt u elk avontuur beginnen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw eBike halverwege dood gaat.

Geef je accu onderweg een boost met het Kinetic Energy Recovery System van Rocket eBike dat energie aan je accu overbrengt tijdens het glijden, remmen of bergafwaarts rijden.

Vouw Rocket eBike eenvoudig in enkele seconden op om hem efficiënt op te bergen in je auto, kantoor, garage of kast!

Vlieg met een snelheid tot 28 mph naar je bestemming! Rocket eBike is achterwielaandrijving met een motor van 250 W (EU-kopers) of 750 W (Amerikaanse kopers) van Bafang met een hoog koppel en efficiëntie bergop.

Bovendien heeft het Cruise Control! Zet hem aan en als de fiets 5 seconden dezelfde snelheid heeft, vergrendelt hij die snelheid en zet je hem uit door te remmen.

Rocket eBike is perfect voor elke rijder of gelegenheid. Het geeft je de vrijheid om langer dan ooit te rijden, over elk terrein.

Deze weerbestendige rit is bestand tegen regen, rotsachtige paden en zand, en geeft je toch een soepel woon-werkverkeer in de stad. Neem deze baby mee naar het werk of op een lang fietsavontuur en vertrouw erop dat je naar huis kunt cruisen als je energie opraakt.

Rocket eBike valt op in de lange lijst met eBike-aanbiedingen om één reden: we hebben het ontworpen rond wat mensen het leukst vinden aan hun eBikes. We hebben het hippe frame zelf ontworpen en het regeneratieve remsysteem geoptimaliseerd, en vervolgens de elektronica en functies uitgekozen die de fiets tegenwoordig heeft, zodat je nooit wordt beperkt door je fiets.

Ons coole, strakke en innovatieve ontwerp maakt een gewaagd statement terwijl je langsloopt in de kleur van je keuze.

Om helemaal compleet te maken, hebben ze nog deze accessoires beschikbaar:

DealsTracker.nl
Logo