Verlopen

€10 Kortingscode Livington SmartChill voor €59,90 bij TelSell

BewarenBewaardRemoved 0
TelSell
Deal likes+564
€10 Korting Naar deal
smartchill10
Deal likes+564
€10 Korting Naar deal
smartchill10

€10 Kortingscode Livington SmartChill voor €59,90 bij TelSell. Adviesprijs is €69,90. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere Ventilator? Bekijk hier andere Ventilatoren.

De mini torenventilator met koelkracht

  • Klein en krachtig. De meest eenvoudige manier om sneller en verfrissend af te koelen
  • De praktische swingfunctie verdeelt de koude lucht op aangename wijze in uw omgeving.
  • Werkt tot 12 uur met een volle tank
  • Wasbare SMART-filter
  • Reinigt en bevochtigt de lucht met schoon water. Werkt zonder chemicaliën
  • Uitzonderlijk laag stroomverbruik bij een hoog koelvermogen
  • 3 snelheids- en koelstapen. Ideaal voor elke toepassing
  • Ingebouwde led-nachtlichtfunctie in twee lichtintensiteiten
  • Geen montage nodig. Gewoon de stekker in het stopcontact
  • Compact en mobiel. Zo koelt u altijd waar u koelte nodig hebt

Het ORIGINEEL, bekend van tv!

Na meer dan een miljoen verkochte Arctic Air-luchtkoelers is MediaShop terug met de toekomst van de luchtkoeling zonder chemische producten: de Livington Smart Chill! De geniale mini torenventilator met volle koelkracht! Dubbel zo groot en meer dan dubbel zo sterk dan concurrerende producten.

Livington Smart Chill is uw verbeterde persoonlijke luchtkoelsysteem dat de omgevingslucht in warme ruimten omzet in een aangenaam koele oase. En het beste van allemaal: de Livington Smart Chill verbruikt minder stroom dan één enkele spaarlamp.

Het geheim is de geniale Hydro-Chill-technologie. De warme lucht wordt in het apparaat getrokken, Livington Smart Chill verrijkt die lucht met een uiterst fijne waternevel en de Smart-Chill-filter zorgt voor een extra koeling voor een frisse, zuivere koele lucht.

De minitoren is muisstil en draait 12 uur lang met een slechts één volledig gevulde tank. Ideaal voor warme zomerdagen en -nachten. Koelere, zuivere, bevochtigde lucht betekent voor u een diepere, comfortabelere slaap.

Ongeacht waar u zich tijdens de drukkend warme zomer bevindt, Livington Smart Chill zal u in de woonkamer, in de warme keuken, in de te warme slaapkamer, in de kinderkamer, in de plakkerige kantoorruimte of in de hobbywerkplaats altijd een aangenaam frisse, koele omgevingslucht bezorgen!

Vul uw Livington Smart Chill met koud water, druk op de startknop en het koelvermogen houdt 12 uur lang aan met slechts één volledig gevulde tank!

Hoe kouder het water, hoe beter de koelende werking. Er kunnen ook kleine ijsblokjes in het water worden gedaan om een nog betere werking te bekomen.

Met 3 snelheids- en koelstanden kunt u zelfs tijdens de warmste zomers altijd en overal aangenaam koele lucht in uw omgeving verspreiden!

Bovendien heeft hij een praktische swingfunctie om te koelen precies waar u dit nodig heeft!

Livington Smart Chill is veel stiller dan elke traditionele ventilator, hoewel hij de lucht ook koelt en niet gewoon verplaatst!

Daarnaast beschikt hij over een geïntegreerde LED-nachtlampfunctie in 2 helderheidsniveaus. U en uw familie kunnen tijdens de warmste zomers eindelijk opnieuw goed doorslapen!

En dit allemaal met de natuurlijke kracht van water zonder chemische producten, zonder koelmiddelen: milieuvriendelijk en uiterst energie-efficiënt!

Deals Tracker
DealsTracker
Logo