Verlopen

€30 Korting Philips FC8578/09 Stofzuiger Performer Active 900W voor €129 bij Blokker

BewarenBewaardRemoved 0
Blokker
Deal likes+354
€30 Korting Naar deal
Deal likes+354
€30 Korting Naar deal

€30 Korting Philips FC8578/09 Stofzuiger Performer Active 900W voor €129 bij Blokker. Adviesprijs is €159. Check hier het prijsoverzicht voor de laagste prijs elders. Gratis verzending vanaf €25, anders betaal je €3,99.  Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere traditionele stofzuigers met zak.

De Philips stofzuiger FC8578/09 geeft krachtige prestaties in een compact design. De krachtige en efficiente 900W motor zorgt voor een goede stofopname waarbij een optimale zuigkracht behouden wordt. Door de hoge zuigkracht is deze stofzuiger geschikt voor een diepe reiniging van harde vloeren tot hoogpolig tapijt. 

Langdurig hoge zuigkracht

De AirflowMax-technologie van deze stofzuiger zorgt voor een langdurig hoge zuigkracht, terwijl de stofzak maximaal wordt benut. Het stof wordt geabsorbeerd zonder dat de poriën verstopt raken zodat de zuigkracht niet afneemt. Dankzij de krachtige luchtstroom en de efficiënte motor van 900 watt, zorgt deze FC8578/09 voor een stofopname van 99,9%. Het speciale mondstuk zorgt voor een reiniging in drie richtingen. De luchtkanalen aan de voorzijde van het mondstuk, zuigen grote kruimels naar binnen, terwijl de borstels aan de zijkant zorgen voor een goede reiniging dicht langs de randen van meubels en wanden. In het handvat zit een geïntegreerde zachte borstel, ideaal om nog even snel de kruimels tussen de bank mee op te zuigen. 

Allergiefilter voor extra schone prestaties

De stofzuiger heeft een HEPA 13 allergiefilter. Zo worden zelfs de kleinste stofdeeltjes en allergenen opgevangen. Ideaal voor als je sneller last hebt van een allergie of als er huisdierharen ronddwarrelen in huis. Door de grote stofzak capaciteit van 4 liter kun je nog langer blijven schoonmaken. Is de stofzak vol? Dan verwissel je deze heel eenvoudig door een nieuwe Philips s-bag FC8021/03 of stofzuigerzak van Blokker.

Compact en handig 

De zachte bumper van de stofzuiger beschermt meubels en voorkomt schade wanneer je per ongeluk tegen meubels of muren stoot. Verder voorkomt de bumper dat je achter randen blijft hangen, zodat je sneller kunt werken. Tijdens het schoonmaken kun je eenvoudig verschillende mondstukken en accessoires bevestigen aan de buis. Ook is de telescopische buis heel eenvoudig te verstellen op de gewenste hoogte. Na het stofzuigen is de stofzuiger door het compacte formaat weer makkelijk op te bergen. 

DealsTracker
Logo