Verlopen

€40 Korting Apple Watch Series 3 voor €289 bij Amazon.de

SaveSavedRemoved 1
Amazon.de
Deal likes+556
€289 €329 Naar deal
Deal likes+556
€289 €329 Naar deal

€40 Korting Apple Watch Series 3 voor €289 bij Amazon.de. Adviesprijs is €329. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is gratis.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Smartwatches.

Apple Watch Series 3 GPS aluminium 42 mm zilver met sportarmband wit – MTF22ZD/A

Hartslagsensor: Ingebouwde polssensor
Ingebouwde gps: Ja
Geschikt voor: Wandelen, hardlopen, fietsen en zwemmen
Smartphonemeldingen: Ja
Waterbestendig: Ja

De nieuwste Apple Watch Series 3 is jouw slimme coach en nu op elk niveau verbeterd.

MEET ALLES: VAN HARTSLAG TOT WORKOUTS

De geavanceerde smartwatch is voorzien van een snelle dual-core-processor, zodat Siri nu ook tegen jou kan praten, en een ingebouwde hoogtemeter die zowel hoogte als afstand meet. Je kunt met de Watch Series 3 ook een duik in het zwembad nemen; het horloge is namelijk waterbestendig tot 50 meter diep. Al je routes worden automatisch bijgehouden dankzij de ingebouwde gps-sensor. Met de hartslagmeter op je pols houd je jouw hartslag nauwkeurig in de gaten, en het horloge helpt je je stressniveau te verlagen en spoort je aan je doelen te behalen.

NOG INTUÏTIEVER EN INTELLIGENTER

De Apple Watch Series 3 wordt geleverd met het vernieuwde besturingssysteem watchOS 4. Deze versie werkt nog intuïtiever en intelligenter dan je gewend bent. Je synchroniseert automatische je favoriete playlists en je blijft ook via je horloge in contact met je vrienden en familie. De horlogekast is gemaakt van aluminium, en het sportieve bandje van comfortabel materiaal.

OLED RETINA-DISPLAY

Het OLED Retina-display van de Apple Watch Series 3 is voorzien van Force Touch, haalt een helderheid van wel 1000 nits en wordt beschermd tegen krassen door een laagje Ion-X gehard glas. Met deze stijlvolle smartwatch heb je altijd een slimme en geavanceerde coach om je pols.

DealsTracker.nl
Logo