DealsAlert
Verlopen

€80 Korting PS4 Slim 1 TB Met Uncharted 4, The lastof us en Ratchet & Clank voor €269 bij MediaMarkt

BewarenBewaardRemoved 0
MediaMarkt
Deal likes+433
€80 Korting Naar deal
Deal likes+433
€80 Korting Naar deal

€80 Korting PS4 Slim 1 TB Met Uncharted 4, The lastof us en Ratchet & Clank. Adviesprijs is €349. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis.

Zoek je een andere ps4 console? Bekijk hier andere ps4 consoles.

De PlayStation Hits-editie van de PlayStation 4 bestaat naast de krachtige PlayStation 4 (Slim) met 1 TB aan opslagruimte, ook nog uit 3 moderne klassiekers: Uncharted 4, The Last of Us Remastered én Ratchet and Clank.

Uncharted 4: A Thief’s End

Drie jaar na de gebeurtenissen van Uncharted 3: Drake’s Deception heeft Nathan Drake besloten zijn dagen als schattenjager achter zich te laten. Maar al snel klopt het lot op de deur. Sam, de broer van Nate, is in levensgevaar en heeft dringend hulp nodig. Hij biedt Drake een avontuur waartegen hij geen nee kan zeggen. Sam en Drake gaan op zoek naar de verloren schat van kapitein Henry Avery. Ze zoeken naar Libertalia, het piratenparadijs in de bossen van Madagaskar. Uncharted 4: A Thief’s End neemt je mee op een reis om de wereld door jungles, verre steden en besneeuwde bergtoppen, op zoek naar het fortuin van Avery.

The Last of Us: Remastered

De wereld is overgenomen door een plaag, een plaag die de mensheid heeft weggevaagd en veranderd. Joel, een meedogenloze overlever die nog weinig heeft om voor te leven, leeft in één van de laatst overgebleven Quarantaine Zones. In deze kleine stadjes, die worden geleid door wat overgebleven is van het leger met strenge regeltjes, probeer jij je te redden. En daar sta je dan…je stervende vriend vraagt of je zorg wil dragen voor Ellie, een 14-jarig meisje, een meisje met heel veel moed voor haar leeftijd. Wat simpel begon als ‘even snel Ellie weg brengen naar een andere Quarantaine Zone’, verandert al snel in een reis die Joel en Ellie voorgoed zullen veranderen. Doorkruis het post-pandemies Verenigde Staten, leer omgaan met weinig overlevingsgoederen en de bedreiging van andere overlevende. Joel en Ellie moeten elkaar leren vertrouwen om te overleven in deze nieuwe wereld… een wereld die niet langer meer van ons is.

Ratchet & Clank

Trek je ruimtepak aan voor dit intense nieuwe avontuur boordevol nieuwe gameplay, bazen en levels die niet in de originele PlayStation-versie zaten. Red het heelal met nog meer wapens en gadgets die zijn toegevoegd aan het inventieve arsenaal en geniet van prachtige beelden uit de film zelf en schitterende in-game visuals die gebruikmaken van de wereldschokkende kracht van het PS4-systeem.

Sam de Koning
DealsTracker
Logo