Verlopen

Gratis Assassin’s Creed Chronicles Trilogy PC bij Ubisoft Store

BewarenBewaardRemoved 0
Ubisoft Store
Deal likes+999
Gratis €24,99 Naar deal
Deal likes+999
Gratis €24,99 Naar deal

Gratis Assassin’s Creed Chronicles Trilogy PC bij Ubisoft Store Adviesprijs is €24,99. Het spel wordt digitaal naar je account gestuurd.

Krijg nu jouw gratis exemplaar van Assassin’s Creed Chronicles Trilogy via Ubisoft Connect PC vóór 12 november!

Drie Assassins, drie reizen, één Creed. Beleef de avonturen van drie legendarische Assassins die op zoek gaan naar wraak, vergelding en verlossing.

Je kunt de gratis game via Ubisoft Connect PC van 9 november om 10:00 tot 12 november om 11:00 (lokale tijd) downloaden en die spelen wanneer je maar wilt!

Assassin’s Creed Chronicles China
Gebruik het arsenaal van Shao Jun. Word je tijdens je sluiptochten toch opgemerkt, dan is er altijd nog een stijlvolle manier om je vijanden uit te schakelen met Shao Juns krachtige vechtvaardigheden: vechtkunsten op korte afstand, een machtig Kian-zwaard en het unieke verborgen mes in haar schoen.

Assassin’s Creed Chronicles India
Gebruik nieuwe kunstgrepen om je te vermommen en te roven als een slimme charmante Assassin. Ontdek gloednieuwe spullen, zoals de talwar (gekromd zwaard) en chakram (rond werpwapen) voor veel schade en interactie met de omgeving.

Assassin’s Creed Chronicles Russia
Kruip in de huid van Nikolaï en schiet je doelwit van veraf neer met zijn geweer met geluiddemper, breng mijnen van een afstand tot ontploffing of val aan met de bajonet. Ontdek Nikolaï’s mechanische lier, een handige tool die stroomstoten geeft. Speel als Anastasia, infiltreer nauwe kanalen en ontdek haar exclusieve Helix-mes.

DealsTracker
Logo