Verlopen

Gratis €7,50 iBOOD credit shoptegoed bij PayPal

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+265
Gratis €7,50 tegoed Naar deal
Deal likes+265
Gratis €7,50 tegoed Naar deal

Gratis €7,50 iBOOD credit shoptegoed bij PayPal

Het tegoed is geldig tot 10 maart 2018. Te combineren met de tell a friend code voor €5 korting. In totaal dus €12,50 korting zonder minimum besteding.

U kunt de €7,50 alleen besteden op iBOOD.com. U kunt de korting slechts éénmaal opslaan in uw Nederlandse of Belgische PayPal-rekening. Beperkte hoeveelheid beschikbaar. De korting is geldig t/m 10 maart, 2018. Voor de volledige voorwaarden kunt u in onderstaande sectie meer informatie vinden.

Voorwaarden
Deze speciale aanbieding (“Aanbieding”) start op 15 februari 2018 en wordt u aangeboden door PayPal Pte. Ltd (geregistreerd in Singapore onder nummer 200509725E) en geeft u een kortingsvoucher van €7,50 voor uw volgende aankoop op iBOOD.com, wanneer u voor 10 maart 2018 (23.59 uur) betaalt met PayPal op iBOOD.com. De Aanbieding kan tot de maximale waarde worden gebruikt en kan niet in zijn geheel of deels worden ingewisseld tegen cash. Om van de Aanbieding gebruik te maken, dient u: a) een Nederlandse of Belgische PayPal-rekening te hebben die werkende is of te openen, b) een email te hebben ontvangen van iBOOD.com met de Aanbieding, c) de Aanbieding te activeren in u PayPal-rekening, d) een aankoop te doen met uw PayPal-rekening op iBOOD.com voor 10 maart 2018 (23.59 uur). De Aanbieding kan slechts één keer worden geactiveerd per gebruiker in zijn of haar PayPal-rekening en wordt vervolgens verrekend in de check-out van de totale aankoop op iBOOD.com. De Aanbieding kan alleen worden toegepast indien u Euro als valuta gebruikt. De Aanbieding zou mogelijk niet beschikbaar kunnen zijn indien er geen netwerk verbinding beschikbaar is tussen de verkoper en PayPal. PayPal behoudt zich het recht voor om de Aanbieding op elk moment aan te passen of te annuleren. Er is een beperkt aantal kortingsvouchers beschikbaar (2.665 vouchers) en dit wordt gehanteerd aan de hand van: “Wie het eerst komt, het eerst maalt”.

Hoe wissel je de aanbieding in?

1

Klik op ‘Aanbieding opslaan’ en sla de aanbieding op je PayPal-rekening op. Bij je volgende aankoop wordt je aanbieding automatisch toegepast. Je kunt deze instelling in de Wallet van je rekening wijzigen.

2

Betaal met PayPal in de online winkel en de aanbieding wordt ingewisseld.

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo