Verlopen

Gratis Game Dr. Panda Postbode t.w.v €4,49 bij Google Play en Apple App Store

SaveSavedRemoved 0
Deal likes+122
Gratis €4,49 Naar deal
Deal likes+122
Gratis €4,49 Naar deal

Gratis Game Dr. Panda Postbode t.w.v €4,49 bij Google Play en Apple App Store

Word postbode en breng de post rond in een enorm grote wereld waar van alles te beleven valt!

Stap op die pedalen en fietsen maar! Maak een ritje in Dr. Panda Postbode. Ontdek een uitgestrekte wereld vol bergen, huizen, rivieren, bossen en nog veel meer terwijl je de post bezorgt bij meer dan 10 dieren. Elk dier heeft zijn eigen persoonlijkheid en reageert anders op je! Maak je eigen kaarten, zorg ervoor dat de pakjes stevig dichtgebonden zijn en breng ze naar de juiste plek.

Dr. Panda Postbode is een app waarin kinderen postbode kunnen spelen en tegelijkertijd een zeer grote wereld kunnen ontdekken. Er zijn geen regels of einddoelen in het spel. Het prikkelt de fantasie en stimuleert kinderen om hun eigen verhalen te verzinnen. De besturing van Dr. Panda Postbode is eenvoudig en door kinderen getest. Dit maakt het makkelijk en leuk om lekker rond te rijden, trucjes te doen en van alles te ontdekken!

Kenmerken:

– 4 grote gebieden om te ontdekken: de bergen, het dorp, het bos en het platteland.
– Meer dan 10 dieren met hun eigen gedrag, gewoonten en agenda.
– Heel veel interactieve elementen: duw stenen in een wilde rivier, zie hoe de eenden wegvliegen als je op ze af komt, doe trucjes op hellingen en meer!
– Verf je eigen kaarten en maak je eigen pakjes!
– Geen regels, punten of tijdslimieten! Doe wat je wilt, kies je eigen weg en kijk wat je tegenkomt!
– Een uitgestrekte wereld zonder laadtijden.
– Geen in-app aankopen.
– Geen advertenties van derden.

Privacy Policy

Wij ontwikkelen spellen voor kinderen en wij begrijpen hoe belangrijk privacy is in deze moderne, digitale wereld. U kunt onze privacy policy hier lezen: http://www.drpanda.com/privacy

Over Dr. Panda

Dr. Panda is een ontwikkelaar van spellen voor kinderen. Wij ontwikkelen spellen met educatieve waarden die kinderen helpen om over de wereld te leren. Al onze spellen zijn veilig en bevatten geen ongeschikte content, aankopen binnen de app of advertenties van derden.

Wilt u meer te weten komen over ons of onze spellen, bezoek dan onze website www.drpanda.com/nl/about. Mocht u vragen hebben, stuur dan een e-mail naar [email protected] of laat een berichtje achter op Facebook www.facebook.com/drpandagames of Twitter http://www.twitter.com/drpandagames.

DealsTracker.nl
Logo