Verlopen

Gratis Games januari 2023 bij Amazon Prime Gaming

BewarenBewaardRemoved 0
Amazon Prime Gaming
Deal likes+656
Deal likes+656

Gratis Games januari 2023 bij Amazon Prime Gaming. Klik hier om te claimen.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Gaming artikel of deal.

Te claimen games:

  • Dishonored 2
  • SNK 40th Anniversary Collection
  • Twinklestar Sprites
  • The Last Blade
  • Metal Slug 3
  • Real Bout Final Fury 2: The Newcomers
  • The Last Blade 2
  • The King of Fighters 2003
  • Metal Slug
  • Metal Slug X

Dishonered 2 (GOG)

Imaginative World

Immerse yourself in stylized locales like the grimy, rat-infested streets of Dunwall or the exotic coasts of a decaying Karnaca.

Play Your Way

Explore the world by fighting your way through the city streets or sneak across the rooftops, choosing which enemies to eliminate or spare.

SNK 40th Anniversary Collection

SNK 40th Anniversary Collection is de ultieme verzameling van klassieke arcadegames uit het gouden tijdperk van SNK. Geniet van 24 nostalgische titels uit de jaren 80!

Twinklestar Sprites

Twinkle Star Sprites is een competitieve shooter die in 1996 door SNK werd uitgebracht. Gebruik Chain Explosions, Power Shots en Bombs om de vijandelijke Golems te verslaan en te veranderen in Attack Characters, waarna ze je tegenstanders aanvallen! Ervaar een geheel nieuwe shooter met tal van schattige personages om uit te kiezen.

The Last Blade

The Last Blade is een vechtgame die in 1997 door SNK werd uitgebracht, zich afspeelt in de Edoperiode in Japan en tal van unieke zwaardvechters bevat om uit te kiezen. In de game kunnen spelers ook superaanvallen annuleren en veranderen in Desperation Moves, voor nog meer strategische elementen. Ten slotte biedt de game een scala aan flitsende aanvallen dankzij de toevoeging van Super Secret Skills en Super Desperation Moves.

Metal Slug 3

Metal Slug 3, het meesterwerk in de karakteristieke 2D-serie Run&Gun-actieschietgames van SNK, blijft tot op de dag van vandaag miljoenen fans wereldwijd fascineren vanwege de ingewikkelde stippenpixelgraphics en de eenvoudige en intuïtieve spelbediening! De meest geprezen titel in de serie onder Metal Slug-fans vanwege de verfijnde balans en het spelvolume.

Real Bout Fatal Fury 2: The Newcomers

Real Bout Fatal Fury 2 is een vechtgame die in 1998 door SNK werd uitgebracht. Het is de zevende titel in de Fatal Fury-reeks. Naast alle nieuwe elementen zijn de oudere systemen verder verfijnd. Met deze titel worden Rick Strowd en Li Xiangfei als speelbare personages toegevoegd en ook Geese Howard maakt een rentree.

The Last Blade 2

In de legendarische SNK-game The Last Blade 2 draait alles om wapens. De game werd in 1998 uitgebracht voor het NEOGEO-systeem van SNK als opvolger van The Last Blade.

The of Fighter 2003

The King of Fighters 2003 is een vechtgame die in 2003 door SNK werd uitgebracht. De game hanteert hetzelfde 3 tegen 3 gevechtssysteem als de vorige titel in de reeks, maar nu kunnen spelers Multi-Shift gebruiken om teamleden in te schakelen, voor een snellere gameplay. Daarnaast maak je kennis met Ash, een nieuw personage die een nieuw hoofdstuk voor de reeks inluidt. 

Metal Slug

Metal Slug is de eerste titel in een van de bekendste actiegamereeksen ooit. Deze werd oorspronkelijk in 1996 uitgebracht door SNK. Spelers besturen Marco en Tarma van het Special Forces team genaamd Peregrine Falcon Squad. Ze vechten om General Donald Morden te verslaan en daarmee het gestolen wapen genaamd Metal Slug terug te krijgen.

Metal Slug X

Metal Slug X is een actieshooter die in 1999 door SNK werd uitgebracht. Het is een opnieuw ingerichte versie Metal Slug 2. Metal Slug 2 werd als basis genomen en verder uitgebreid met tal van nieuwe wapens en vijanden. Daarnaast zijn de posities van onder meer bazen veranderd en is ook het spelniveau op de schop genomen.

DealsTracker
Logo