Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up april 2023 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €159,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €159,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up april 2023 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €159,97. Te downloaden vanaf 4 april 2023.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 games.

Meet Your Maker (PS5 + PS4)

Meet Your Maker is een postapocalyptisch first-person bouw- en plunderspel waarin elk level wordt ontworpen door spelers.
Schakel tussen rollen en leer alles over duivelse doolhofachtige Outposts boordevol valstrikken en bewakers, en bereid je daarna voor op methodische dynamische gevechten om de creaties van andere spelers te plunderen.


Tails of Iron (PS5 + PS4)

Tails of Iron is een handgetekend RPG-avontuur met gevechten in een land dat gebukt gaat onder oorlog. Als Redgi, de rattentroonopvolger, moet je het koninkrijk herstellen door de kikkerclan te verjagen en af te rekenen met hun leider, Greenwart.
Op je reis door het bedrieglijk mooie land ontmoet je unieke metgezellen die je graag helpen met je opdracht. En je kunt alle hulp gebruiken, of het nu gaat om recepten voor gerechten, blauwdrukken van dodelijke wapens en pantsers of zelfs een gravende, bepantserde mollenmobiel! Bedwing je angsten. Red je broeders. Herstel je koninkrijk. Een verhaal met een staartje…

Sackboy A Big Adventure (PS5 + PS4)

Trotseer spannende, onvoorspelbare uitdagingen terwijl je allerlei handgemaakte landen ontdekt.

Ga alleen op pad in een epische race tegen de klok vol gevaren, of vorm een team van 2 tot 4 avonturiers voor grappige Party Play waarin je samenwerkt om de listige opdrachten het hoofd te bieden.
Kun jij Knutselwereld redden van de vileine Vex en zijn angstaanjagende Onderstebover, om zo een legendarische Draadkrachtige Ridder te worden?


PlayStation Plus Extra and Premium Game Catalog voor februari 2023

PlayStation Plus Premium Classics For februari 2023:
DealsTracker
Logo