Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up augustus 2022 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €134,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €134,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up juli 2022 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van 134,97. Te downloaden vanaf 2 augustus 2022.

Yakuza: Like a Dragon (PS5 / PS4)

Na het uitzitten van een 18-jarige gevangenisstraf voor een misdaad die hij niet begaan heeft, trekt Ichiban Kasuga eropuit om de waarheid te vinden achter zijn familieverraad. Met de hulp van een ongeregelde groep buitenbeetjes moet Ichiban precies uitzoeken hoe en waarom zijn yakuza-familie was uitgeroeid.

Ichiban Kasuga, een nieuweling in een laaggeplaatste yakuza-familie in Tokio heeft een gevangenisstraf van 18 jaar gekregen voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd. Rotsvast in zijn vertrouwen zit hij zijn straf uit. Wanneer hij vrij komt, ontdekt hij echter dat er buiten niemand op hem wacht, en dat zijn clan is weggevaagd door de man die hij het meest respecteerde.
 
Ichiban gaat op zoek naar de waarheid over het verraad van zijn familie en neemt zijn leven terug. Hierbij verzamelt hij een stel outcasts om zich heen: Adachi, een louche agent, Nanba, een dakloze ex-verpleegkundige, en Saeko, een hostess met een missie. Samen worden ze in een conflict getrokken dat broeit in de onderwereld van Yokohama, en moeten ze de helden worden die ze nooit verwachten hadden te zullen zijn.

Vecht je weg van underdog naar draak in een dynamisch RPG-gevecht

Ervaar dynamisch RPG-vechten zoals nooit tevoren. Wissel tussen 19 unieke klussen, van bodyguard tot muzikant, en gebruik het strijdveld als je wapen. Gebruik knuppels, paraplu’s, fietsen, straatnaamborden en al het andere binnen handbereik om schedels te kraken!

Betreed het strijdtoneel van de onderwereld

Wanneer je niet bezig bent met het inslaan van hersenpannen, kun je relaxen in de plaatselijke arcade met klassieke SEGA-games, racen tegen locals in een go-kartwedstrijd zonder regels rond Yokohama, 50 unieke zijverhalen afronden, of gewoon genie

 • Stap in de schoenen van Ichiban Kasuga, een yakuza-nieuweling verraden door de man die hij het meest vertrouwde
 • Breek schedels in een dynamisch RPG-gevecht
 • Het strijdveld is je wapen – gebruik knuppels, paraplu’s, fietsen, straatnaamborden en al het andere binnen handbereik om je vijanden te verslaan
 • Rekruteer tot 7 party-leden van de onderkant van de samenleving
 • Breng tijd door met party-leden om hun vaardigheden te ontwikkelen en krachtige combo-skills te ontgrendelen
 • Vind, maak en upgrade materiaal om zelfs de sterkste vijanden te lijf te gaan
 • 19 unieke klussen (+2 DLC-klussen)
 • 100+ vechtskills
 • Meer dan 15 fantastische minigames
 • 50 optionele zijverhalen brengen de Japanse stad Yokohama tot leven

Tony Hawk’s™ Pro Skater™ 1 + 2 (PS4)

Haal je skateboard uit de kast voor de volledig geremasterde games van Tony Hawk’s™ Pro Skater™ en Tony Hawk’s™ Pro Skater™ 2. Skate als de legendarische Tony Hawk terwijl herkenbare nummers je tricks begeleiden in de meest iconische skateboardgames ooit gemaakt.

Populaire locaties en professionele skatelegendes keren terug met gloednieuw(e) content en beeldmateriaal

Waag je opnieuw aan de meest iconische skateboardgames ooit. Speel Tony Hawk’s Pro Skater en Tony Hawk’s Pro Skater 2 in één geweldige verzameling, helemaal opnieuw ontwikkeld in ongelooflijke HD. Alle profskaters, levels en trucs zijn volledig geremasterd. Daarnaast geniet je van gave extra’s.

 • Skate als de legendarische Tony Hawk en de originele ploeg plus nieuwe profs
 • Luister tijdens het skaten niet alleen naar de nostalgische soundtrack, maar ook naar nieuwe muziek
 • Maak bizarre truccombo’s met de iconische besturing van de Tony Hawk’s™ Pro Skater™-reeks
 • Speel alle originele speltypen en speel 1-tegen-1 in lokale tweespelerspeltypen
 • Toon je eigen stijl en creativiteit met verbeterde Create-A-Park- en Create-A-Skater-functies
 • Ga online en speel tegen spelers van over de hele wereld in multiplayerspeltypen en klassementen

Verleg de grenzen van de skateboardwereld met je eigen stijl en wees onderdeel van de volgende generatie skaters en makers in Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2.

Little Nightmares (PS4)

Confronteer je jeugdangsten in Little Nightmares, een maf, duister verhaal dat zich afspeelt in The Maw – een groot, mysterieus vaartuig dat bewoond wordt door gecorrumpeerde zielen op zoek naar hun volgende maaltje. Vind je verbeeldingskracht terug om een uitweg te vinden en ongedeerd te ontsnappen.

Laat je meeslepen door Little Nightmares, een eigenaardig duister verhaal waarin je geconfronteerd wordt met de angsten uit je jeugd! Help Six om te ontsnappen aan The Maw – een enorm, mysterieus voertuig dat bemand wordt door bedorven zielen op zoek naar hun volgende maaltijd… Naarmate je verderkomt in je avontuur, verken je het meest verontrustende poppenhuis ooit met een gevangenis waar je uit moet ontsnappen en een speeltuin om volop van te genieten. Zoek je innerlijke kind en laat je fantasie de vrije loop om te ontsnappen!

DealsTracker
Logo