Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up februari 2023 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €134,96 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €134,96 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up februari 2023 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €134,96. Te downloaden vanaf 7 februari 2023.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 games.

Evil Dead: The Game (PS5 + PS4)

Kies of je in Evil Dead: The Game als Goed of als Kwaad wilt spelen. Verken, plunder en probeer de breuk tussen werelden te sluiten of neem de Kandarian Demon over en jaag op overlevenden.

Stap in de schoenen van Ash Williams of zijn vrienden uit de iconische Evil Dead-franchise en werk samen in een game boordevol spectaculaire coöp- en PVP-multiplayer-actie! Speel in een team van vier overlevers en verken, plunder, wees je angst de baas en vind belangrijke voorwerpen om de scheur tussen werelden te dichten in deze game die geïnspireerd is door de drie originele Evil Dead-films en de originele tv-serie Ash vs Evil Dead van STARZ.

Iconische personages – Speel als personages uit het hele Evil Dead-universum, zoals Ash, Scotty, Lord Arthur, Kelly Maxwell en meer, met nieuwe dialogen gesproken door Bruce Campbell en anderen!

Speel als goeierik of slechterik – Vecht voor de goede kant of neem de controle over de Kandarian Demon om op Ash te jagen en krijg Deadites, de omgeving en meer in je macht terwijl je hun zielen wilt opslokken!

Waanzinnige beelden – Levensechte beelden en een op natuurwetten gebaseerd systeem van bloederigheid brengen de horror tot leven, of je nu met de cirkelzaag van Ash een Deadite in tweeën hakt of over de kaart vliegt als de Kandarian Demon!

Dit… is mijn boemstok – Gebruik je jachtgeweer met korte loop, kettingzaag, kapmes en meer om heerlijk veel gruwelijk geweld uit te delen aan de legers van de duisternis.


OlliOlli World (PS5 + PS4)

Ontdek de prachtige wondere wereld van Radlandia en skate je een weg door de missies en uitdagingen van OlliOlli World. Geniet van de kenmerkende vloeiende gameplay van de OlliOlli-games en waag je aan dit actieplatformspel waar je heerlijk in kunt skaten.

Grind, doe tricks en stunt in je eigen stijl om de mysterieuze skategoden te ontdekken tijdens je missie voor Gnarvana.

OlliOlli World is een stoere nieuwe actie-platformgame waarin skateboarden centraal staat. Er zijn volop mogelijkheden om je ervaring te personaliseren. 

Baan je een weg door een vrolijke en gekke wereld, voer missies en uitdagingen uit en maak nieuwe vrienden. 

Ervaar de toegankelijkheid, diepte en vrijheid van de kenmerkende flow-speelstijl van OlliOlli World.

OlliOlli World is het derde deel in de veelgeprezen OlliOlli-serie van Roll7. Roll7 is een onafhankelijke studio die meerdere prijzen heeft gewonnen, waaronder een BAFTA-award. 

Destiny 2: Beyond Light (PS5 + PS4)

Stort je in het ijzige grensgebied van Destiny 2: Beyond Light, de Destiny 2-uitbreiding die vele verloren gegane geheimen uit het verleden ontgrendelt, zoals diep onder het ijs begraven geavanceerde technologie.

Vier dertig jaar aan games met een evenement dat een eerbetoon brengt aan alle avonturen die we samen beleefd hebben. Wij kunnen geen betere manier bedenken om deze mijlpaal te vieren dan door onze reis samen voort te zetten. En dus, met de zonnewind in onze rug, nodigen we je graag uit om je Myth Claymore uit zijn schede te trekken en met ons naar de sterren te reizen.

Nieuwe dungeon

Trosteer een nieuwe dungeon voor drie spelers die geïnspireerd is op de befaamde Cosmodrome-buitgrotten van vroeger. Verdien de nieuwe pantserset Thorn, maar wees voorzichtig tijdens je zoektocht naar verloren relieken.

De terugkeer van Gjallarhorn

Ontgrendel deze klassieke Exotic, gebruik hem om de nieuwe dungeon te plunderen en trotseer de kracht waarmee dit wapen de tand des tijds doorstaan heeft.

Exclusieve beloningen

Uitrusting, cosmetische voorwerpen en meer. Ontgrendel de op Marathon geïnspireerde ornamenten en ontgrendel direct de 30th Anniversary straatmode-collectie.

Om Beyond Light te kunnen verzilveren en spelen moet je eerst de Destiny 2-basisgame (gratis op de PS Store) aan je account toevoegen.

Inclusief toegang tot het No Time to Explain Exotic Pulse Rifle en Catalyst ervan

BEGIN EEN NIEUWE REIS
Het bevroren landschap van Europa bevat talloze verloren geheimen uit het verleden, zoals de duistere kracht Stasis. Werk samen met de mysterieuze Exo Stranger om deze kracht te bemachtigen voordat je vijand, Eramis de Kell of Darkness, hem aan haar Fallen-leger schenkt.

GEBRUIK DE DUISTERNIS
Gebruik Stasis om het slagveld te domineren. Elke Guardian-klasse gebruikt Stasis op een andere manier:

Warlock – Shadebinder: Roep een krachtige Stasis-staf op en bevries vijanden in ijs.
Hunter – Revenant: Wend Stasis-fragmenten aan om Kama-sikkels te vormen.
Titan – Behemoth: Sla vijanden neer met een enorme Stasis-vuist.

BREID JE ARSENAAL UIT
Onder het ijs en de ruïnes liggen talloze relieken, een arsenaal aan wapens en meer. Haal deze hypermoderne technologie terug uit de vergetelheid en verover de woestenij.

Mafia Definitive Edition (PS4)

Deel één van het Mafia-misdaadepos, gesitueerd in Lost Heaven in de jaren 1930.
Maak tijdens de drooglegging carrière binnen de maffia in een compleet opnieuw ontworpen game. Na een ontmoeting met de maffia belandt taxichauffeur Tommy Angelo in een dodelijke onderwereld. Aanvankelijk voelt hij zich ongemakkelijk bij de Salieri-familie, maar dan lonkt het grote geld…

Een speelbare maffiafilm:
Kruip in de huid van een gangster die tijdens de drooglegging carrière maakt bij de maffia.

Lost Heaven, Illinois:
Een tot in detail nagemaakte stad in de jaren 1930, waarin je in aanraking komt met interbellumarchitectuur, auto’s en cultuur.

Een klassieker onder handen genomen:
Nog meer verhaal, gameplay en originele muziek. Dit is Mafia zoals je je de game herinnert plus nog zo veel meer.

Als je Mafia: Definitive Edition bezit, ontgrendel je Tommy’s pak en taxi in de Definitive Editions van Mafia III en Mafia III.


PlayStation Plus Extra and Premium Game Catalog voor december 2022

PlayStation Plus Premium Classics For December 2022:
DealsTracker
Logo