Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up juni 2023 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €119,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €119,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up juni 2023 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €119,97. Te downloaden vanaf 4 april 2023.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 games.

NBA 2K23 (PS5 + PS4)

Stijg boven jezelf uit en word de beste speler die je kunt zijn in NBA 2K23. Bewijs jezelf tegen de beste spelers ter wereld en laat je talent zien in MyCAREER of The W. Combineer de All-Stars van vandaag met tijdloze legendes in MyTEAM. Creëer je eigen dynastie als GM, of stuur de competitie in een hele nieuwe richting als de Commissioner in MyNBA. Speel met NBA of WNBA teams in PLAY NOW en ervaar de levensechte gameplay. Neem je de uitdaging aan?• Ervaar de evolutie van ultra geloofwaardige gameplay op New Gen, met NBA 2K23. Nieuwe manieren om aan te vallen vanuit je dribbel en onder de basket zijn gecombineerd met een intuïtief 1 op 1 schaduw positiespel, voor nog meer controle aan beide kanten van het veld, in de meest authentieke basketbalervaring ooit. De City ligt voor het grijpen in de meest meeslepende MyCAREER reis ooit. Verbeter je spel, bouw je merk en bepaal hoe je jouw verhaal wilt vertellen op en naast het veld. Kies je crew en neem het op tegen de beste MyPLAYER’s in een gloednieuwe City met adembenemende uitzichten, arena’s en speelvelden waar je terecht kunt.
• Ga terug in de tijd met iconische beelden van Michael Jordan’s opkomst als college sensatie tot wereldwijd icoon, met meeslepende Jordan Challenges die zijn geweldige dominantie visualiseren. Ga in zijn schoenen staan en herbeleef de buitenaardse prestaties en legendarische laatste schoten, terwijl je luistert naar ervaringen uit eerste hand, van mensen die zijn groei van opkomende ster tot legende hebben meegemaakt.
• Speel zonder grenzen terwijl je een mix van legendarische talenten uit ieder tijdperk samenbrengt in MyTEAM. Domineer de vloer ieder seizoen en breng je visie tot leven met uiteenlopende customization tools om de perfecte look te maken voor de vijf spelers waar je mee start.


Jurassic World Evolution 2 (PS5 + PS4)

Jurassic World Evolution 2 is het langverwachte vervolg op Frontier’s baanbrekende managementsimulatie uit 2018, Jurassic World Evolution. De game biedt een gloednieuwe verhalende campagne met de stemmen van de cast van de Jurassic World-films, fantastische nieuwe onderdelen, vier pakkende speltypen en een uitgebreid aanbod indrukwekkende dinosaurussen.

Trek to Yomi (PS5 + PS4)

Als gelofte aan zijn stervende meester heeft de jonge zwaardvechter Hiroki gezworen zijn stad en dierbaren te beschermen tegen alle bedreigingen. Geconfronteerd met tragedie en gebonden aan plicht moet de eenzame samoerai leven en dood overstijgen om de confrontatie met zichzelf aan te gaan en zijn pad naar de toekomst te bepalen.


PlayStation Plus Extra and Premium Game Catalog voor juni 2023:

PlayStation Plus Premium Classics For juni 2023:
DealsTracker
Logo