Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up maart 2023 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €159,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €159,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up maart 2023 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €159,97. Te downloaden vanaf 7 februari 2023.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 games.

Battlefield 2042 (PS5 + PS4)

Battlefield™ 2042 is een first-person shooter waarin je terugkeert naar de iconische grootschalige oorlogsvoering van de franchise. In een wereld uit de nabije toekomst die is getransformeerd door wanorde passen jij en je squad zich aan met een geavanceerd arsenaal op dynamische en veranderende strijdvelden.

Met ondersteuning voor 128 spelers op de PlayStation®5 biedt Battlefield™ 2042 een ongekende schaal op enorme strijdtonelen. Spelers gaan op in diverse spelervaringen met verbeterde versies van Conquest en Breakthrough, Battlefield™ Portal; een nieuw community-gedreven platform waarop spelers onverwachte gevechten kunnen creëren, delen en ontdekken uit het iconische verleden, het heden en de toekomst van Battlefield en Battlefield™ Hazard Zone; een zenuwslopende, squad-gerichte survival-ervaring waarin elke kogel, elke schermutseling en elk besluit telt.


Minecraft Dungeons (PS4)

Vecht je een weg door een goednieuw actie-avontuur dat zich afspeelt in het Minecraft-universum en is geïnspireerd op klassieke dungeon crawlers! Trotseer de kerkers alleen of werk samen met je vrienden! Tot vier spelers kunnen zich samen een weg banen door uiteenlopende actievolle levels boordevol schatten, in een episch avontuur om de dorpsbewoners te redden en de kwaadaardige Aartsverschoppeling te verslaan!
• Power-up! Ontgrendel talloze unieke voorwerpen en wapenbetoveringen voor vernietigende speciale aanvallen.
• Multiplayer! In de coöpmodus kunnen tot vier spelers samenwerken en samen vechten.
• Opties! Personaliseer je personage en ga je vijanden vervolgens te lijf met krachtige klappen van dicht bij, blijf op een afstandje met je schietwapen of tank je met je zware harnas een weg door horden mobs!
• Episch! Verken levels boordevol schatten op een missie om de kwaadaardige Aartsverschoppeling te verslaan!

CODE VEIN (PS4)

Met de dood voor ogen, staan we op.

Een ramp maakt een einde onze vertrouwde wereld. Wolkenkrabbers zijn nu de graven van ons verleden, doorboord met de Doornen des Oordeels. Tussen de ravage is er een groep Revenants, Vein. Hier vechten de overlevenden voor hun leven, met de Gave van kracht in ruil voor herinnering en bloeddorst. Geef jezelf over aan de bloeddorst en riskeer een Lost te worden. Doelloos op zoek naar bloed, om hun honger te stillen. Ga op tocht naar de hel, ontgrendel je verleden en ontsnap aan de nachtmerrie in CODE VEIN.


PlayStation Plus Extra and Premium Game Catalog voor februari 2023

PlayStation Plus Premium Classics For februari 2023:
Deals Tracker
DealsTracker
Logo