Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up oktober 2023 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €149,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €149,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up oktober 2023 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €129,97.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 games.

The Callisto Protocol (PS5 + PS4)

The Callisto Protocol speelt zich 300 jaar in de toekomst af. In deze derdepersoons survival horrorgame kruipt de speler in de huid van Jacob Lee, die de pech heeft opgesloten te worden in de maximaal beveiligde Black Iron-gevangenis op Callisto, een maan van Jupiter. Als de gedetineerden in monsterlijke wezens beginnen te veranderen, breekt er complete chaos uit. Om te overleven moet Jacob zich een weg naar de veiligheid knokken om uit de gevangenis te ontsnappen en tegelijkertijd de duistere en verontrustende geheimen ontrafelen die diep onder het oppervlak van Callisto begraven liggen. Met een combinatie van schietacties en contactgevechten zal Jacob zijn tactieken aan moeten passen om tegen de razendsnel evoluerende wezens te vechten, terwijl hij nieuwe wapens, uitrusting en vaardigheden ontgrendelt om de groeiende dreiging voor te blijven en aan de gruwelijkheden van Jupiters dode maan te ontsnappen.


Farming Simulator 22 (PS5 + PS4)

Stap in de schoenen van een moderne boer! Landbouw, veeteelt en bosbouw bieden een enorm gevarieerd aanbod aan activiteiten op de boerderij. Tegelijkertijd krijg je te maken met de uitdagingen van de vier seizoenen, helemaal wanneer het winter wordt. Bouw je eigen boerderij creatief op en breid je werkzaamheden op de boerderij uit met productieketens – om zo een landbouwimperium te vormen! Beheer je boerderij samen met vrienden en geniet samen van cross-platform multiplayer.

Weird West (PS5 + PS4)

Overleef en onthul de mysteriën van het Weird West via de met elkaar verbonden lotsbestemmingen van ongebruikelijke helden in een actie-RPG van de medescheppers van Dishonored en Prey.

Ontdek een duistere fantasievertelling van het Wilde Westen, waar mannen der wet en revolverhelden de frontier delen met fantastische wezens. Reis mee met het verhaal van een groep atypische helden, legendarisch geworden door de beslissingen die jij neemt in een onverbiddelijk landschap. Iedere reis is uniek en aangepast aan de ondernomen acties – een serie belangrijke avonturen waarbij alles telt en de wereld reageert op de keuzes die jij maakt. Vorm een posse of ga er alleen op uit binnen de onwereldse grenzen van het Weird West en maak je iedere legende eigen.


PlayStation Plus Extra and Premium Game Catalog voor oktober 2023:

PlayStation Plus Premium Classics For oktober 2023:
DealsTracker
Logo