Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up januari 2021 bij Playstation Store

SaveSavedRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+855
Gratis €149,97 Naar deal
Deal likes+855
Gratis €149,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up januari 2021 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €149,97. Te downloaden vanaf 5 januari 2021.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 Games.

Shadow of the Tomb Raider – PS4

Los het mysterie van Lara’s grootste vijand op! Terwijl Lara Croft de geheime codes van Trinity’s leider ontcijfert, moet ze niet alleen een knallende nieuwe uitdagingstombe voltooien, maar ook de Paititiaanse elitesoldaten verslaan die haar in de weg staan. “The Price of Survival” is een gloednieuwe singleplayer uitdagingstombe. “The Price of Survival” biedt nieuwe aanpassingen, namelijk de Hunter’s Array-outfit, het Silent Sting-pistool en de Raptor’s Eye-vaardigheid, waarmee Lara haar vijanden constant kan volgen.

GreedFall – PS4

Ontdek onbekende landen terwijl je terwijl je aan wal gaat van een afgelegen eiland boordevol magie, rijkdom, geheimen en geweldige wezens.

Smeed het lot van deze nieuwe wereld terwijl je met partners of groepen samenwerkt of hen verraadt. Word met diplomatiek, bedrog en kracht onderdeel van een evoluerende wereld, beïnvloed zijn koers en vorm je verhaal.

– Dompel je onder in een core roleplaying-ervaring, voltooi missies en doelen op diverse manieren, met gevechten, diplomatiek, bedrog of stealth.

– Volledige vrijheid op gebied van personagevooruitgang, speel als mannelijk of vrouwelijk personage, personaliseer je uiterlijk, en kies je vaardigheden, spreuken en talenten.

– Dompel je onder in een mysterieuze, magische wereld, start een grootse tocht en onthul eeuwenoude geheimen beschermd door bovennatuurlijke wezens, verschijnselen eigen aan de magie van de wereld.

Maneater – PS5

WORD DE MENSENETER!

Ervaar de ultieme machtsfantasie als het toproofdier van de zeeën: een angstaanjagende HAAI! Maneater is een singleplayer actie-RPG met open wereld waarin JIJ de haai bent. Je begint als klein haaienjong en moet zien te overleven in de harde wereld terwijl je je al etend omhoogwerkt in het ecosysteem. Hiervoor moet je een grote en gevarieerde open wereld verkennen waarin je diverse vijanden tegenkomt – zowel mensen als wilde dieren. Vind de juiste bronnen om te groeien en evolueren tot ver voorbij de bedoeling van de natuur. Hierdoor kun je de haai aanpassen aan je speelstijl. Dat is maar goed ook, want om wraak te nemen op de wrede visser die je heeft verwond, moet je uitgroeien tot een enorme haai, een toproofdier uit legenden. Eet. Verken. Evolueer.

Volledig geëvolueerd voor PlayStation®5 – de volgende evolutie van Maneater is gearriveerd met volledige benutting van PlayStation®5, waaronder native 4K HDR-ondersteuning op 60 fps, immersieve feedback via de haptische motoren van de DualSense™-controller en meer! Ray-tracing (zoals eerder aangekondigd) verschijnt via een patch na de release.

Uniek verhaal: speel door een volledige verhaalcampagne verteld door Chris Parnell (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick en Morty), in het kader van een realityprogramma.

Gevarieerde, boeiende gevechten: strijd tegen woeste dieren, waaronder andere toproofdieren, of vecht tegen verschillende soorten menselijke jagers, van dronkenlappen op straat tot aan de kustwacht.

Evolueer tot een legende: voed je met mensen en wilde dieren om je haai te laten groeien en vind haaienbuit om je haai via meerdere mogelijke wegen te laten evolueren.

Verken de Golf: 7 grote regio’s, waaronder de golfkust, resortstranden, industriële dokken, de open zee en meer. Ervaar een levende wereld met een volledige dag-nachtcyclus.

DealsTracker.nl
Logo