Verlopen

Gratis maandelijkse PS Plus games juli 2020 bij Playstation Store

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1
PlayStation Store
Aanbiedingen score+421
Gratis €64,98 Naar deal
Aanbiedingen score+421
Gratis €64,98 Naar deal

Gratis maandelijkse PS Plus games juli 2020 bij Playstation Store. Deze maand hebben de spellen een waarde van €99,97. Te downloaden vanaf 7 juli 2020.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

In “Rise of the Tomb Raider” wordt Lara méér dan een overlever op haar eerste expeditie als grafrover naar het verraderlijke en afgelegen Siberië.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration is verbeterd voor PS4™ Pro en biedt drie modi om je game-ervaring aan te passen: 4K resolutie voor ongekende natuurgetrouwheid, hoge framerate voor een nog vloeiendere gameplay of verrijkte graphics voor de rijkste en meest realistische beelden ooit.

De game bevat de nieuwe singleplayercontent ‘Bloedverwanten’, PSVR-ondersteuning voor ‘Bloedverwanten’, de nieuwe zombievechtmodus ‘Lara’s nachtmerrie’, nieuwe online coöp voor de modus Uithoudingsvermogen, nieuwe moeilijkheid ‘Extreme overlever’ voor de hoofdcampagne, ’20 Year Celebration’-outfit en -geweer en 5 klassieke skins voor Lara. Bevat eveneens alle eerder uitgebrachte downloadbare content. Met meer dan 50 uur gameplay en genomineerd voor meer dan 85 awards, is dit met recht meest uitgebreide versie van het alom geprezen avontuur.

NBA 2K20

NBA 2K is zoveel meer geworden dan een basketbal-simulatie. 2K blijft met NBA 2K20 de grenzen verleggen van wat mogelijk is in sportgames, met de allerbeste graphics & gameplay, baanbrekende speltypen en ongeëvenaarde controle en aanpassingsmogelijkheden. Met de meeslepende open wereld van de Neighborhood is NBA 2K20 een platform voor gamers om samen te komen en de toekomst van de basketbal-cultuur vorm te geven.

Erica

Dompel jezelf onder in een interactieve liveaction-thriller die je in het hart van het mysterie plaatst.
• Duik in Erica’s verleden terwijl je de schokkende waarheid van haar vaders dood bij elkaar puzzelt.
• Ervaar de gevolgen van je acties wanneer je beïnvloedt hoe het verhaal zich ontwikkelt en baan een weg naar meerdere verschillende ontknopingen.
• Reik de wereld in en volg aanwijzingen op met je draadloze DUALSHOCK®4 draadloze controller of de Erica-app voor iOS en Android*.

Deals Tracker

DealsTracker.nl
Logo
Enable registration in settings - general