Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up april 2022 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €74,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €74,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up april 2022 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €74,97. Te downloaden vanaf 5 april 2022.

Hood: Outlaws & Legends (PS5 + PS4)

We zijn allemaal outlaws… maar sommigen van ons worden legenden.

In een genadeloze, ongecontroleerde staat strijden rebellen en schurken om hun plaats tussen de legenden op te eisen. Om invloed te winnen onder een onderdrukt volk, concurreren rivaliserende bendes in gewaagde overvallen om de rijken te raken waar het pijn doet. Volksheld of goudhongerige outlaw: alleen de besten ontsnappen met het zuurverdiende geld.

Twee teams van 4 spelers strijden om de perfecte overval uit te voeren in middeleeuwse omgevingen, waar wordt gepatrouilleerd door dodelijke AI-wachters. Elk personage heeft unieke vaardigheden en mystieke vermogens om al sluipend schatten te stelen of te domineren met luidruchtige, brute gevechten.

Bloed zal worden vergoten. Rijkdommen zullen worden gestolen. Legenden zullen worden herboren.

• Wees tegenstanders te slim af in intense PvPvE-multiplayerovervallen
• Ervaar een gewelddadige middeleeuwse wereld waarin magie wedijvert met menselijke kracht en corruptie
• Eis je buit op en investeer in voordelen, wapens en gewaagde nieuwe outfits
• Ondersteuning na lancering met nieuwe kaarten, personages, spelmodussen en evenementen

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated (PS4)

Kunnen we, kinderen? De cultklassieker is er weer in spongetastische glorie! Speel als SpongeBob, Patrick en Sandy en laat de boosaardige Plankton zien dat misdaad minder loont dan Meneer Krabs als salaris betaalt. Wil je met je machtige bellen Bikinibroek redden van razende robots? Natuurlijk wil je dat! Bungeejumpen in je onderbroek? Waarom niet? Wil je in een nieuwe multiplayermodus samenwerken? Ga je gang! KENMERKEN – Speel als SpongeBob, Patrick en Sandy en gebruik hun unieke talenten – Verijdel Planktons snode plan om Bikinibroek te veroveren met zijn maffe robots – Ontmoet allerlei personages uit de populaire serie MAKE-OVER – Liefdevolle make-over van een van de beste SpongeBob-spellen ooit gemaakt – Hoogwaardige beelden, moderne resoluties en zorgvuldig vormgegeven gameplay – Nieuwe hordemodus voor maximaal twee spelers, online en offline – Bevat ook uit het originele spel verwijderde inhoud zoals het Robo Octo-baasgevecht en meer

Slay the Spire (PS4)

Team Sonic Racing™ combineert de beste elementen van arcade- en snelle wedstrijdraces.

We hebben een combinatie gemaakt tussen een kaartspel en een roguelike om de allerbeste singleplayer deckbuilder te creëren. Stel een unieke deck samen, ontmoet bizarre monsters, ontdek relieken met immense kracht en Slay the Spire!

– Stel dynamische decks samen: Kies je kaarten met beleid! Ontdek honderden kaarten die je aan het spel kunt toevoegen bij elke poging om de Spire te beklimmen. Selecteer kaarten die bij elkaar passen om vijanden op efficiënte wijze uit te schakelen en de top te bereiken.
– Een continu veranderende Spire: Telkens als je op reis gaat naar de Spire, is de indeling anders. Kies een riskant of veilig pad, neem het op tegen verschillende tegenstanders, kies verschillende kaarten, ontdek verschillende relieken en vecht zelfs tegen verschillende eindbazen!
– Ontdek krachtige relieken: In de hele Spire zijn krachtige items te vinden, die ook wel relieken worden genoemd. De effecten van deze relieken kunnen je deck aanzienlijk verbeteren via krachtige interacties.

DealsTracker
Logo