Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up februari 2021 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+855
Gratis €149,97 Naar deal
Deal likes+855
Gratis €149,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up februari 2021 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €139,97. Te downloaden vanaf 2 februari 2021.

Destruction AllStars – PS5

Het gebrul van de menigte … het grommen van de motoren … het gekraak van metaal … sterren en auto’s komen samen in het wereldwijde fenomeen Destruction AllStars.

Beheers chaos terwijl je de schade achter het stuur of te voet opstapelt met adembenemende parkour, kenmerkende voertuigen en uitzonderlijke vaardigheden.

WORD EEN ALLSTAR

Helden… iconen… wereldwijde sensaties – zestien onverschrokken, charismatische AllStars vormen de selectie van internationale concurrenten die strijden om het Global Destruction Federation Championship.

Deze concurrenten zijn pay-per-view en pay-per-wrak-kwaliteit. Belangrijkste eventers en headliners. Bekend over de hele wereld.

Gebruik de vaardigheden van elke Allstar om je tactieken en speelstijl aan te passen – benut hun behendigheid, snelheid of kracht om rivalen te vernielen en te ontwijken met krachtige vaardigheden en parkour, wissel tussen voertuigen of spring op snel rijdende auto’s in hartverscheurende overnamepogingen.

VERNIETIGING VAN DE AANDRIJVING

Verzamel de vernietiging van achter het stuur of spring de arena in met een adembenemende parkouractie door aanvallen te ontwijken, voertuigen over te nemen of vaardigheden te gebruiken om de aanval van inkomende voertuigen te verstoren.

Veroorzaak genoeg chaos om het spelveranderende heldenvoertuig van je Destruction AllStar vol met special te versterken capaciteiten.

MEESTER DE MAYHEM

Het AllStars-rooster zit vol met onverschrokken waaghalzen die vochten om het hoogtepunt van hun sport te bereiken door middel van meesterlijke vaardigheden, nauwkeurige timing en sluwe tactieken.

Elke competitie bevat specifieke doelen en doelen die je moet raken terwijl je de kracht, impact, snelheid en kracht van je vernietiging richt en aanpast.

Control Ultimate Edition – PS4 / PS5

  • Control-basisspel
  • ‘The Foundation’-uitbreiding
  • ‘AWE’-uitbreiding

Control Ultimate Edition bevat het hoofdspel en alle eerder uitgebrachte uitbreidingen (“The Foundation” en “AWE”) in één waardevol pakket.

Een corrumperende aanwezigheid is het Federale Controlebureau binnengedrongen… Alleen jij kunt het stoppen. De wereld is nu je wapen in een episch gevecht om een onheilspellende vijand te vernietigen in diepgaande en onvoorspelbare omgevingen. Insluiting is mislukt, de mensheid staat op het spel. Pak jij de controle terug?

Control, winnaar van meer dan 80 prijzen, is een visueel verbluffend third-person actie-avontuur dat je op het puntje van je stoel houdt. Control vermengt open omgevingen met de kenmerkende wereldopbouw en verhaalvertelling van de gerenommeerde ontwikkelaar, Remedy Entertainment, en biedt een uitgebreide en intens bevredigende speelervaring.

Concrete Genie – PS4

EEN PERSOONLIJKE, ONTROERENDE REIS

Nadat Ash een magische kwast vindt die zijn schilderingen tot leven brengt, gaat hij op een ontroerende missie om zijn stad uit de duisternis te halen.

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je door de straten en over de daken van Denska loopt en de stad tot leven schildert.

• Los puzzels op met wonderlijke meesterwerken.
• Word vrienden met je eigen levendige creaties, die jou verder helpen in de game.
• Gebruik je DUALSHOCK®4 draadloze controller als een kwast en schilder als een echte kunstenaar.

DealsTracker
Logo