Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up maart 2022 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €124,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €124,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up februari 2022 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €124,97. Te downloaden vanaf 2 maart 2022.

Ghostrunner (PS5)

Ghostrunner is een hardcore FPP slasher-game boordevol bliksemsnelle actie en speelt zich af in een grauw, cyberpunk megagebouw. Beklim Dharma Tower, de laatste toevlucht voor de mensheid na een aardverscheurende catastrofe. Ga helemaal van de begane grond naar de top, ga de confrontatie aan met de tirannieke Keymaster en neem wraak.

De straten van deze torenstad zijn levensgevaarlijk. Mara de Keymaster heerst met een ijzeren vuist en geeft niks om mensenlevens.

De middelen nemen steeds verder af, de sterken buiten de zwakkeren uit en chaos dreigt het laatste restje orde te verslinden. De beslissende confrontatie is in aantocht. Een laatste poging om de situatie te herstellen zodat de mensheid niet volledig uitsterft.

Als meest geavanceerde zwaardvechter ooit ben je altijd in de minderheid, maar nooit in het nadeel. Hak je vijanden in mootjes met je monomoleculaire katana, ontwijk kogels met je bovenmenselijke reflexen en zet verschillende speciale technieken in om de overwinning in de wacht te slepen.

Eén klap is dodelijk en dus zich gevechten snel en intens. Gebruik je superieure mobiliteit (en talloze checkpoints) om de eindeloze dans met de dood vol vertrouwen uit te voeren.

Ghostrunner biedt een unieke ervaring voor één speler: hoog tempo, gewelddadige gevechten en een originele setting waarin scifi wordt gecombineerd met postapocalyptische elementen. Het vertelt het verhaal van een wereld die al ten onder is gegaan en de inwoners die vechten om te overleven.

ARK: Survival Evolved (PS4)

Gestrand op de oevers van een mysterieus eiland, moet je leren om te overleven. Gebruik je sluwe om de oerwouden te doden of te temidden van het land, en ontmoet andere spelers om te overleven, te domineren … en te ontsnappen!

Team Sonic Racing (PS4)

Team Sonic Racing™ combineert de beste elementen van arcade- en snelle wedstrijdraces. Neem het op tegen je vrienden in intense multiplayerraces, race samen door verbluffende werelden en werk samen als team door power-ups en snelheidsboosts te delen. Kies je eigen racestijl – Kies uit drie zeer uiteenlopende soorten personages en ontgrendel voertuigaanpassingen die echt verschil maken en passen bij jouw racestijl.

Ghost of Tsushima: Legends (PS5 / PS4)

Ghost of Tsushima: Legends is een nieuwe coöp-multiplayer* die is geïnspireerd op Japanse volksverhalen en mythologie. Kies een van de vier klassen (Samoerai, Jager, Ronin of Sluipmoordenaar) en stort je samen met je vrienden via online matchmaking in een reeks verhaalmissies voor twee spelers of survivalmissies voor vier spelers. Ghost of Tsushima: Legends is beschikbaar als gratis download als je Ghost of Tsushima bezit.

Zo krijg je Ghost of Tsushima: Legends:
1) Om Ghost of Tsushima: Legends te spelen, moet Ghost of Tsushima zijn geïnstalleerd op je PS4™-console
2) Zorg dat je bent verbonden met PlayStation™Network en dat de meest recente patch voor Ghost of Tsushima is geïnstalleerd (1.10 of nieuwer)
3) Je kunt Ghost of Tsushima: Legends op de volgende manieren downloaden:
– Bij het opstarten via het hoofdmenu
– In het pauzemenu bij ‘Opties’
– Bij de verhalenvertellers in heel Tsushima
– Via een uitnodiging van een andere speler

DealsTracker
Logo