Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up mei 2021 bij Playstation Store

SaveSavedRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €99,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €99,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up mei 2021 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €99,97. Te downloaden vanaf 4 mei 2021.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 Games.

Wreckfest PS5

Sloop de regels en maak van racen een contactsport met Wreckfest!

Verwacht waanzinnige crashes, nek-aan-nek-gevechten tot aan de finish en gloednieuwe manieren waarop metaal kapot kan. Dit zijn unieke momenten die je alleen meemaakt in Wreckfest, dankzij de zeer waarheidsgetrouwe simulatie van physics door de legendarische ontwikkelaar Bugbear – bekend van FlatOut 1 & 2!

Lekker rubber verbranden en metaal bekrassen in de ultieme speelplaats voor auto’s!

• Geweldige auto’s – Oude, afgeragde, bij elkaar gelaste auto’s vol stijl! Van oude Amerikaanse sloopkogels tot vlotte Europeanen en fijne Aziaten! Zo kom je ze niet tegen in andere spellen.

• Zinvolle aanpassingen – Verander niet alleen het uiterlijk van je auto, maar verbeter ook de bepantsering.

• Multiplayer-stand – Sloop je vrienden online en beleef de allerbeste races terwijl je jaagt op vernietigende overwinningen!

• Speciale uitdagingen – Ga uit je bol met oogstmachines, grasmaaiers, schoolbussen, driewielers en meer!

Battlefield V (PS4 & PS5)

Stort je in het grootste conflict in de geschiedenis van de mensheid met Battlefield™ V als de serie terugkeert naar haar wortels in een ongekende weergave van de Tweede Wereldoorlog. Speel grootschalige multiplayer met je squad Grand Operations en het coöperatieve Combined Arms, of speel singleplayer War Stories. Terwijl je vecht op epische, onverwachte locaties in de hele wereld, geniet je van de meest uitgebreide en realistische Battlefield ooit. Nu inclusief Firestorm – Battle Royale, vernieuwd voor Battlefield.

• Firestorm – Battle Royale, vernieuwd voor Battlefield. Domineer op de grootste Battlefield-map ooit met epische wapens en voertuigen.

• De Tweede Wereldoorlog zoals je die nog nooit hebt gezien.

• Multiplayer met totale oorlog voor 64 spelers.

• De meest realistische Battlefield ooit.

• Speel onvertelde War Stories.

• Tides of War – Nieuwe Chapters voeren je naar belangrijke locaties uit de Tweede Wereldoorlog, waar nieuwe slagvelden uitrustingen wachten.

Stranded Deep (PS4 & PS5)

TEST JE OVERLEVINGSSKILLS IN DIT OPENWERELDAVONTUUR
Na een mysterieuze vliegtuigcrash ben je gestrand in de enorme wateren van de Stille Oceaan. Je bent alleen, kunt niet om hulp roepen en moet nu doen wat je kunt om te overleven.

BOUW. MAAK. OVERLEEF. ONTSNAP.
Ga onderwater en op land op zoek naar spullen om gereedschap, wapens en onderdak te maken en zo in leven te blijven. Blijf alert: honger, dorst en blootstelling aan de weersomstandigheden vormen de grootste gevaren wanneer je geconfronteerd wordt met verraderlijke elementen en de gevaarlijke wezens van de Stille Oceaan. 
Leef lang genoeg, blijf in leven!

Kruip in de rol van overlever van een vliegtuigramp die ergens in de Stille Oceaan is gestrand. Ervaar angstaanjagende confrontaties boven en onder een eindeloze omgeving. Kom oog in oog te staan met levensbedreigende scenario’s die bij elke speelbeurt een andere ervaring bieden.
Zoek. Ontdek. Overleef. Ontsnap

DealsTracker.nl
Logo