Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up november 2021 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €79,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €79,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up november 2021 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €164,94. Te downloaden vanaf 2 november 2021.

Knockout City – PS5 / PS4

Alle brawlers opgelet: sluit je vandaag nog bij ons aan in Knockout City™ voor een gratis proefversie met een maximaal level*.

Vorm een team en neem het op tegen rivaliserende teams in Knockout City**, waar je rekeningen vereffent in EPISCHE TREFBALGEVECHTEN. Zet je schrap voor de waanzinnige en intense competitie in een heel nieuwe benadering van multiplayer wedstrijden met teams.

Pas je personage aan en vorm een team met je vrienden om Knockout City over te nemen. Versla tegenstanders met schijnbewegingen en gecoördineerd teamwork terwijl de ballen je om de oren vliegen. Geen bal? Geen probleem! Je kunt letterlijk een bal worden, in de handen van een teamgenoot rollen en het ultieme wapen worden.

Speel met allerlei bizarre soorten ballen, locaties en speltypen om het leuk en spannend te houden. Daarnaast zijn er elk seizoen nieuwe maps, soorten ballen, beloningen, evenementen en uitdagingen. Gooi, vang, pass, ontwijk en tackle je een weg naar trefbalhegemonie.

First Class Trouble – PS5 / PS4

First Class Trouble is een party spel waar de spelers moeten samenwerken en elkaar tegenwerken om een ramp te overleven.

Of je nou speelt als een Passagier, of als een opstandige Personoid, je zult je verstand moeten gebruiken(en soms een fles champagne smijten) om in leven te blijven. In First Class Trouble win je ofwel door misleiding of door deductie in een charmante, onzekere en vaak onveilige omgeving. Of je nou nuchter bent of een glasje hebt gedronken, First Class Trouble komt met een gevaarlijke cocktail van moeilijke beslissingen en bizarre mogelijkheden.

Het doel is om het Centrale Artificiële Intelligentie Netwerk, oftewel CAIN, van het luxe intergalactische cruiseschip ISS Alithea af te sluiten voordat het samen met zijn loyale Personoids de macht overneemt.

Twee Rollen: Vertrouwen en Misleiden

Passagier gameplay
Verzamel informatie over de passagiers en beslis wie je kunt vertrouwen en wie je moet vermijden. Werk samen met je medepassagiers om verdachte Personoids uit te schakelen voordat je CAIN afsluit.

Personoid gameplay
Baan via leugens, bedrog en sabotage tussen de passagiers een weg door het schip om CAIN te bereiken en al haar potentieel te ontketenen; of breng alle overlevenden om het leven om het schip onder controle te krijgen. Gebruik je unieke vaardigheden om te communiceren en te navigeren in de schaduwen, en dood de passagiers die jouw identiteit in risico brengen.

Extra Features:
• Personage & Vruumba Aanpassingen – Op de ISS Alithea zijn de aanpasmogelijkheden oneindig. Koop nieuwe kleren en accessoires in de winkelafdeling met je hardverdiende Infinity Coins. Gebruik je geld om je Vruumba(Handelsmerk niet in aanvraag!) op te pimpen!
• Eindeloze moordscenarios – De ISS Alithea is de perfecte speeltuin voor gelukkige ongelukken. Exploreer nieuwe manieren om vriend en vijand uit te schakelen op elke niveau. Omgevingsgevaren zoals brand, slechte bedrading, en loshangende kroonluchters kunnen naar gelegenheid gebruikt worden om jouw medepassagiers uit de weg te ruimen.
• Fysieke Interacties & Items – Interageer met je medepassagiers en personoids op ontelbare fysieke manieren. Mep je vriend naar de andere kant van het zwembad met een racket, of duw die ene vijand in het vuur en kijk dan eventjes ergens anders naar.
• Vergroot jouw capaciteit voor sociale deducties en interacties met een in-game proximiteit gebaseerde voicechat, een ingame tekstchat en een emojiwiel
• Verscheidene niveaus met elk hun unieke thema’s en stijl, samen met hun eigen specifieke items en interacties
• 6-speler multiplayer

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – PS4

Deze beroemde RPG komt terug! De bestsellerauteur R.A. Salvatore, de bedenker van Spawn, Todd McFarlane, en de hoofontwerper van Elder Scrolls IV: Oblivion, Ken Rolston, hebben gewerkt aan Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. De remaster biedt een uitgestrekte wereld met prachtige visuals, verbeterde gameplay en intense, aanpasbare RPG-combat.
Ontdek de geheimen van Amalur, van de levendige stad Rathir tot de uitgestrekte omgeving van Dalentarth en de duistere kerkers in Brigand Hall Caverns. Zet je in voor een wereld die uiteen wordt gerukt door een wrede oorlog en beslis over je eigen lot. Ben jij de eerste strijder die aan de dood ontsnapt?

Bonus PS VR Games (Tot 4 jan 2022 11:00 CET te loaden)

The Walking Dead: Saints & Sinners – PS4 / PS VR

‘Zie alle verschrikkingen die de levenden en de doden kunnen bieden in dit nieuwe VR-avontuur in het The Walking Dead-universum. Reis door de ruïnes van door wandelaars besmet New Orleans terwijl je elke dag vecht, sluipt, opruimt en overleeft en een stadsbreed mysterie ontrafelt in de iconische wijken. Ontmoet wanhopige facties en eenzame overlevenden die vriend of vijand kunnen zijn. Of je nu anderen helpt of met geweld neemt wat je wilt, elke keuze die je maakt heeft gevolgen. Wat voor soort overlevende ben jij voor de mensen van NOLA?

Ga op zoek naar alles wat je maar kunt doen met wapens, voedsel, gereedschap en aanwijzingen.

Wees op uw hoede voor de levenden en de doden: ruimtelijke audio zal de aandacht vestigen op harde geluiden, kogels of anderszins.

Maak geïmproviseerde uitrusting van messen, geweren, medicijnen en meer van afgedankt materiaal.

Test je moraal: maak moeilijke keuzes voor jezelf en anderen.’

Until You Fall

Fantasy en synthwave komen samen in dit fysiek actieve VR-zwaardvechtspel. Word sterker naarmate je door een fantastische neonomgeving vecht en sla magische wangedrochten neer in deze hack-and-slash roguelite. Until You Fall is een op arcadespellen geïnspireerd hack-and-slash roguelite VR-spel dat je dwingt om je eigen vechtstijl te vinden en onder de knie te krijgen voor vele uren hectisch, kinetisch plezier.

Vecht. Val. Sta weer op.
Bereid je voor op het gevecht van je leven. Beweeg je armen en lichaam op de synthwavesoundtrack terwijl je aanvalt, blokkeert, spreuken gebruikt en je een weg baant naar het hart van een neonfantasiewereld vol magische monsters. Rust jezelf uit met een verscheidenheid aan gameplayveranderende wapens terwijl je kracht blijft opdoen en de wangedrochten neerslaat die in deze wonderbaarlijke wereld op de loer liggen.

Spelverhaal
De beschaving van Rokar is ten onder gegaan. Nu dwalen monsters en verwrongen geesten rond in deze gekristalliseerde ruïnes. Als de laatst overgebleven Runenridder kan alleen jij deze verschrikkingen terugdrijven. Met de hulp van een mysterieuze Runensmid smeed je de wapens die nodig zijn om je campagne te voltooien. Ben jij de kampioen die Rokar nodig heeft?

Eigenschappen
● Intense fysieke gameplay – blijf actief om in leven te blijven
● Elke run heeft willekeurige beloningen, power-ups, vijandenconfiguraties en ruimtes – geen twee runs zijn hetzelfde.
● Bewapen jezelf met een selectie krachtige wapens en ga de strijd aan met je eigen unieke vechtstijl.
● De voortstuwende synthwavesoundtrack laat je in en uit het spel bewegen; krijg de Original Soundtrack gratis op de meeste digitale muziekstreamingplatformen
● Maak kennis met verschillende gecorrumpeerde wangedrochten die elk een andere strategie vereisen om ze te verslaan.
● Vecht door een verscheidenheid aan prachtige omgevingen in neontinten
● Aanpasbare opties voor comfort en toegankelijkheid helpen je comfortabel te bewegen en vechten in VR

Neem deel aan onze groeiende community op Discord om met de ontwikkelaars te praten, gevechtsstrategieën te vergelijken en mee te dingen om Until You Fall-swag!

Until You Fall is alleen beschikbaar in het Engels.

Een PlayStation Camera-adapter (gratis verkrijgbaar) is daarnaast vereist voor de PS Camera op PS5™. Ga hiervoor naar Playstation.com/camera-adaptor.

The Persistence

The Persistence daagt je uit om te overleven aan boord van een gedoemd kolonieruimteschip in het jaar 2521. Gestrand, slecht functionerend en gevangen in de onverbiddelijke aantrekkingskracht van een zwart gat, is “The Persistence” overspoeld door een bemanning die is gemuteerd in gruwelijke en moorddadige wezens. Het is aan jou, een kloon van beveiligingsofficier Zimri Eder, om dieper door te dringen in de dekken van The Persistence om de systemen te repareren en te voorkomen dat het schip uit elkaar wordt gerukt. Verzamel middelen, upgrade vaardigheden en vervaardig een arsenaal aan wapens in deze brute sci-fi-horror-roguelike.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo