Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up oktober 2021 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €119,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €119,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up oktober 2021 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €119,97. Te downloaden vanaf 5 oktober 2021.

Hell Let Loose – PS5

Maak kennis met Hell Let Loose, een hardcore FPS die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Beleef gevechten op gigantische schaal voor 100 spelers met infanterie, tanks, artillerie, een dynamisch front en een unieke, RTS-achtige metagame waarin je bevoorradingen beheert.

Maak de legendarische gevechten van het westerse front mee, zoals Carentan, Omaha Beach en Foy. Dit is oorlog op een ongekende schaal, met imponerende tanks die het slagveld domineren en cruciale aanvoerlijnen die het front bevoorraden. Jij bent een radertje in deze kolossale oorlogsmachine. In Hell Let Loose beland je midden in de chaos van de strijd, met voertuigen die door spelers worden bestuurd, een dynamisch front en een cruciale rol voor eenheden. Probeer het tij van de oorlog te keren!

De game bevat meer dan 9 grote maps, vormgegeven aan de hand van echte verkenningsfoto’s en satellietgegevens. Het slagveld is onderverdeeld in grote veroversectoren, waardoor er spontane en unieke gameplay ontstaat met twee legermachten van vijftig spelers die akkers, bruggen, bossen en dorpen verkennen om elkaar het leven zuur te maken aan het dynamische front. Als een sector veroverd is, ontvangt je team een van de drie bevoorradingen. Daarmee speel je een complexe metagame die van invloed is op de overwinningskansen van je team.

Een episch strijdtoneel

Reis af naar het slagveld en lever multiplayergevechten van 50 tegen 50 op uitgestrekte maps. Kies een van de 14 speelbare rollen in de divisies infanterie, verkenning en pantsereenheden en maak je keuze uit allerlei wapens, voertuigen en uitrusting. Speel onder andere als Officer, Spotter, Machine Gunner, Medic, Engineer en Tank Commander, en beleef elk aspect van de strijd in de Tweede Wereldoorlog.

Hardcore gameplay

In Hell Let Loose ben je een onderdeel van meer dan 9 legendarische slagvelden van de Tweede Wereldoorlog, zoals Omaha Beach, Carentan en Foy. Historische voertuigen, wapens en uniformen barsten van de details en de strijd is net zo meedogenloos en bloederig als toen. De strijd speelt zich af op grote, 1:1-maps van echte slagveldlocaties die met behulp van archiefluchtfoto’s en satellietbeelden tot in de kleinste details zijn nagemaakt met Unreal Engine 4.

Samen vechten, samen winnen

De gameplay van Hell Let Loose draait niet om kill-death-ratio’s, maar om teamwork. Communicatie is onmisbaar. Iedereen werkt samen onder het leiderschap van officiers en de bevelhebber om strategische doelen te veroveren en de vijand te verslaan. Hell Let Loose is een game waarin teamwork en communicatie niet alleen nodig zijn om te winnen, maar ook om te overleven.

Unieke metagame

Vecht voor de overwinning door vijandelijke linies te doorbreken op een gigantisch slagveld dat nooit hetzelfde is. In de unieke metagame, die draait om het veroveren van sectoren, moeten de teams aan de lopende band – en mogelijk met verstrekkende gevolgen – tactische beslissingen nemen om te bepalen welke posities moeten worden aangevallen of verdedigd. Beheer bevoorradingen en vraag om ondersteuning, bombardementen, nieuwe voertuigen, luchtsteun, versterking van bases, en het flankeren van vijanden. Jullie succes hangt af van jullie strategie.

Mortal Kombat X – PS4

Wie volgt? Ervaar de nieuwe generatie van de 1 Fighting Franchise.

Mortal Kombat X combineert een ongeëvenaarde, filmische presentatie met geheel nieuwe gameplay. Voor de eerste keer kunnen spelers kiezen uit verschillende varianten van elk personage om de strategie en vechtstijl te beïnvloeden.

PGA TOUR 2K21 – PS4

Speel tegen doorgewinterde spelers. Speel samen met je crew. In PGA TOUR 2K21 kun je de regels zowel volgen als maken!

EEN NIEUWE PGA TOUR-CARRIÈREMODUS
Word jij de FedExCup-kampioen? Speel tegen de beste spelers van PGA TOUR en ontvang diverse beloningen.
TOPSPELERS VAN PGA TOUR EN NIEUWE BANEN
Speel op prachtige banen zoals TPC Sawgrass en neem het op tegen Justin Thomas en elf andere bekende golfers.
BOUW DE MYPLAYER EN BAAN VAN JE DROMEN
Personaliseer je MYPLAYER van top tot teen met geliefde merkkleding en ontwerp je eigen golfbaan.
SPEEL ALTIJD OP TOPNIVEAU
Maak gebruik van tutorials en schotsuggesties, of ga onder andere aan de slag met Distance Control en Putt Preview.
LAAT HET FEEST BEGINNEN
Speel zowel lokaal als online tegen andere spelers in Alt-Shot, Stroke Play, Skins en Scramble voor vier spelers.
MAAK JE EIGEN REGELS
Neem de leiding over je clubhuis met Online Societies. Organiseer volledige seizoenen en toernooien met aangepaste regels en vereisten.

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo