Verlopen

Gratis maandelijkse PS Plus games november 2020 bij Playstation Store

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1
PlayStation Store
Aanbiedingen score+420
Gratis €79,97 Naar deal
Aanbiedingen score+420
Gratis €79,97 Naar deal

Gratis maandelijkse PS Plus games november 2020 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus line-up een waarde van €79,97. Te downloaden vanaf 3 november 2020.

De line-up van november 2020 brengt niet alleen games. De komst van Bugsnax bevestigt ook dat Sony in het PlayStation 5-tijdperk gratis games zal blijven aanbieden aan abonnees. Of dit betekent dat we de komende maanden drie games krijgen in plaats van twee, valt nog te bezien. De PlayStation Plus-game die start in november 2020 vervangt de gratis game die start in oktober 2020 (3 november) en kan worden gedownload tot 30 november. De uitzondering is Bugsnax. De game kan alleen worden gedownload op 12 november en is beschikbaar voor 4 januari 2021.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 Games.

Middle-earth: Shadow of War – PS4

Begeef je achter de vijandige linies en vorm je eigen leger, verover vestingen en overheers Mordor van binnenuit. Ervaar hoe het bekroonde Nemesis-systeem unieke persoonlijke verhalen creëert voor elke vijand en volgeling en neem het op tegen de absolute macht van de duistere Lord Sauron en zijn ringgeesten in dit epische nieuwe verhaal over Midden-aarde.


Hollow Knight: Voidheart Edition – PS4

Daal af naar de wereld van Hollow Knight! Het prijswinnende actie-avontuur vol insecten en helden. Verken kronkelige grotten, oeroude steden en dodelijke woestenijen. Bevecht verdorven wezens en bevriend bizarre beestjes. Ontrafel oeroude geheimen en los de mysteries op die in het hart van het koninkrijk verborgen liggen.

Hollow Knight Voidheart Edition omvat:

• Het originele, prijswinnende actie-avontuur.
• 4 enorme contentpakketten die zijn ingebouwd vanaf de lancering en het spel uitbreiden met compleet nieuwe missies, angstwekkende baasgevechten en fantastische nieuwe vaardigheden.

Speleigenschappen
• Klassieke zijwaarts scrollende actie met de nieuwste snufjes.
• Smeed je eigen pad! De wereld van Hallownest is groot en open.
• Een enorme cast van schattige en griezelige personages die tot leven worden gebracht met traditionele frame-voor-frame 2D-animatie.
• Epische orkestrale muziek met meer dan 40 nummers!
• Meer dan 150 vijanden en 40 epische bazen!

Bugsnax – PS5

Bugsnax neemt je mee op een bizar avontuur naar Snaktooth Island. Hier vertoeven de legendarische Bugsnax, wezens die half insect zijn en half snack. Je bent uitgenodigd door de dappere ontdekkingsreiziger Elizabert Megafig, maar ontdekt bij aankomst dat de gastvrouw nergens te bekennen is. Het kamp is een puinhoop en haar volgelingen hebben zich verspreid over het eiland… en ze hebben honger!

Het is aan jou om de mysteries van Snaktooth Island op te lossen: Wat is er gebeurd met Lizbert? Wat zijn Bugsnax en waar komen ze vandaan? Maar vooral: waarom zijn ze ZO VERRUKKELIJK?

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo