Verlopen

Gratis PS4 Game Ratchet & Clank t.w.v. €19,99 met Play At Home bij PlayStation Store

SaveSavedRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+542
Deal likes+542

Gratis PS4 Game Ratchet & Clank t.w.v. €19,99 met Play At Home bij PlayStation Store. Vanaf 2 Maart tot 1 April kan je dit spel claimen, PS plus is niet nodig. Eenmaal geclaimed is het van jou. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS4 Games.

Speel een gloednieuwe game met de populairste Lombax en zijn robotkameraad waarin het oorspronkelijke verhaal van het duo opnieuw wordt verteld.

• Of je nu Ratchet-fan van het eerste uur bent of kennismaakt met de serie, er staat je een onvergetelijke reis door het heelal te wachten. Het oorspronkelijke ruimteavontuur van het tweetal is prachtig opnieuw bedacht en vormgegeven voor PS4™.

• Klassieke gameplay, verbeterd voor de huidige generatie. Geniet van een vernieuwd, uitgebreider verhaal en nog meer actie, baasgevechten, spectaculaire graphics en geweldig acteerwerk uit de animatiefilm Ratchet & Clank™ (2016).

• Met ongelooflijke graphics dankzij de kracht van PS4™. De intergalactische capriolen van het dynamische duo zien er in de game net zo vet uit als in de film zelf.

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo