Verlopen

Gratis PS4 / PS5 Game We Were Herebij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+134
Deal likes+134

Gratis PS4 Game We Were Here bij Playstation Store. Dit de eerste deel van de trilogie en is tot 22 februari gratis.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS4 Games.

Verloren in een bevroren woestenij en gescheiden van je partner in een verlaten kasteel, is het enige dat je nog hebt een walkie-talkie met een bekende stem aan de andere kant. Kunnen jullie twee op tijd de weg naar buiten vinden?

We Were Here is de pilotaflevering van een reeks coöperatieve standalone puzzelavonturen. Twee spelers zitten vast in een verlaten kasteel, waarbij speler één is beperkt tot een klein afgelegen deel van het kasteel terwijl speler twee door de gangen zwerft om te proberen speler één te vinden. Elke kamer is een uitdaging voor je slimheid en vermogen om duidelijk te communiceren met alleen je stem.

Ben je klaar om uit te vinden hoe goed jij en je vrienden samenwerken? Als je het graag spannend wilt maken, probeer het dan eens met een volslagen vreemde te spelen!

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma’s ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo