Verlopen

Gratis Resident Evil 2 1-Shot Demo bij Playstation Store

SaveSavedRemoved 0
PlayStation Store
Deal likes+175
Deal likes+175

Gratis Resident Evil 2 1-Shot Demo bij Playstation Store. Deze is te downloaden tot en met 31 januari 2019. De release van de volledige game is gepland op 25 jan 2019. Check hier voor de laagste prijs van de volledige game en daarbij de pre-order bonus.

Met deze speciale demo kun je de opnieuw vormgegeven Resident Evil 2 ervaren, maar let op: hoewel je nadat je dood gaat net zo vaak door kunt gaan als je wilt, heb je slechts 30 MINUTEN om de demo uit te spelen. Waag je je in je eigen tempo aan de horror of ga je ervoor om zo snel mogelijk alle puzzels op te lossen die de Raccoon Police Department te bieden heeft? De keus is aan jou!

Let op: deze demo is beschikbaar tot 31 januari 2019. Je moet aangemeld zijn en een actieve internetverbinding hebben om te kunnen spelen. Als de applicatie de verbinding verliest en offline gaat tijdens het spelen, loopt de timer verder als je terugkeert naar het titelscherm. Maak opnieuw verbinding zodra de waarschuwing te zien is of sluit het spel af zodra zich verbindingsproblemen voordoen.

Keer terug naar de met zombies overspoelde straten van Raccoon City in deze remake van het horrormeesterwerk van Capcom.

Onvervalst angstaanjagend

Herbeleef de baanbrekende overlevingshorrorklassieker van Capcom, volledig opnieuw vormgegeven met de nieuwste technologie, een meeslepender verhaal en een scala aan gloednieuwe functies.

Stap opnieuw in de schoenen van de onverschrokken jonge agent Leon Kennedy en de dappere studente Claire Redfield. Volg ze terwijl ze de afschuwelijke waarheid achterhalen over de ondergang van Raccoon City en de rampzalige gebeurtenissen die de Resident Evil-saga in gang zetten.

De nieuwe versie van Resident Evil 2 is gemaakt voor de 21e eeuw en combineert het verkennen, puzzelen en overleven van het origineel met moderne visuele diepte, snelle gevechten en uitgebreide omgevingen.

DealsTracker.nl
Logo