Verlopen

Gratis Samoa Kaartspel bij bestelling vanaf €30 bij 999 Games

BewarenBewaardRemoved 1
999 Games
Deal likes+677
Deal likes+677

Gratis Samoa Kaartspel bij bestelling vanaf €30 bij 999 Games. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Spellen.

Met dit Outlet Sale-pakket haal je 5 leuke familiespellen in huis voor een zacht prijsje Maak maar ruimte vrij in je spellenkast. Bestel nu, want op = op!

Als je in onze webwinkel voor € 29,99 aan spellen uitgeeft, krijg jij als extraatje het spel Samoa toegestuurd. Deze actie loopt tot 30 september en op = op. Wees er daarom snel bij en bestel nu!

In het kaartspel Samoa heeft iedere speler een eigen masker. Je weet echter niet wie bij welk masker hoort. Per beurt pak je een verenkaart van de trekstapel. Je plaatst de verenkaart bij een van de maskers. Een masker wordt meer waard naarmate er meer verenkaarten bij liggen. Er wordt echter ook geraden naar wie welk masker heeft. Als iedereen doorheeft dat dat ene met prachtige veren versierde masker van jou is, loop jij je punten mis!

Het door 999 Games zelf ontwikkelde Samoa is een vrolijke combinatie van bluf en deductie, met kleurrijke illustraties. En tijdelijk krijg jij bij jouw aanschaf van € 29,99 of meer gratis een exemplaar van Samoa cadeau!

Deals Tracker
DealsTracker
Logo