Gratis Sims 4 voor PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC, Mac, Origin en Steam

BewarenBewaardRemoved 0
Microsoft Store
Deal likes+176
Gratis €29,99 Naar deal
Deal likes+176
Gratis €29,99 Naar deal

Gratis Sims 4 voor PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC, Mac, Origin en Steam. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Gaming artikel of deal.

Sims 4 wordt free to play vanaf 18 Oktober 2022. Daarom kan je deze nu claimen op PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC, Mac, Origin en Steam.

Laat je verbeelding de vrije loop en creëer een unieke wereld van Sims. Ga op verkenning en pas elk detail aan. Van Sims tot hun huizen en nog veel meer. Kies hoe je Sims eruitzien, zich gedragen en kleden. Bepaal hoe ze hun dag invullen. Ontwerp en bouw ongelooflijke huizen voor elke familie en richt die vervolgens in met je favoriete meubels en decoraties. Reis naar verschillende buurten waar je andere Sims kunt ontmoeten en alles over hun leven kunt leren. Ontdek prachtige locaties met unieke omgevingen en beleef spontane avonturen. Beheer de ups en downs van het dagelijkse leven van Sims en kijk wat er gebeurt als je scenario’s uit je eigen leven of fantasie naspeelt! Vertel je verhalen op jouw manier terwijl je relaties ontwikkelt, carrières en doelen nastreeft en jezelf onderdompelt in deze buitengewone game waar de mogelijkheden eindeloos zijn.

Creëer Sims – er is een verscheidenheid aan Sims om te personaliseren, elk met unieke kenmerken, dynamische persoonlijkheden en inspirerende doelen. Gebruik krachtige aanpassingsfuncties om je verbeelding tot leven te brengen. Creëer jezelf, je favoriete beroemdheden, je fantasie of je vrienden! Verander de kleding van je Sims om je humeur weer te geven. Geef je Sims diepte en een levensdoel met grappige eigenschappen en grootse ambities.

Bouw het perfecte huis – ontwerp de ideale woning voor je Sims met Bouwen. Bouw het huis van je dromen door zelf de indeling te plassen, meubels te kiezen en het terrein te veranderen. Je kunt zelfs een zwembad, kelder en een tuin toevoegen. Niet helemaal tevreden? Gooi de hele boel om en bouw moeiteloos opnieuw met frisse ideeën en ontwerpen.

Verken bruisende werelden – jouw Sims kunnen op bezoek gaan bij andere gemeenschappen om hun sociale kring uit te breiden, met vrienden te chillen of onvergetelijke feesten te geven.

Speel met het leven – jouw keuzes geven vorm aan elk aspect van het leven van je Sims. Van hun geboorte tot aan volledige volwassenheid. Ontwikkel vaardigheden, stort je op nieuwe hobby’s, vind de roeping van je Sims, geef ze een gezin en nog veel meer.

Ontdek een community van makers – gebruik de galerie om inspiratie op te doen in een community van spelers zoals jij; voeg content toe aan je game of deel je eigen creaties. Download, like en reageer op je favoriete Sims, huizen en volledig ontworpen ruimtes. Word lid van de community en leef je uit!

DealsTracker
Logo