Verlopen

Gratis Stadia Premiere Editie t.w.v. €129 met Pre-oder Resident Evil 8 Village bij Stadia

SaveSavedRemoved 0
Google Stadia
Deal likes+566
Gratis €129 Naar deal
Deal likes+566
Gratis €129 Naar deal

Gratis Stadia Premiere Editie t.w.v. €129 met Pre-oder Resident Evil 8 Village bij Stadia. De Stadia Premiere Edition bevat Stadia Controller en Google Chromecast Ultra waarmee je games en video op je tv kunt spelen. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Gaming artikel of deal.

Resident Evil Village verschijnt op 7 mei op Stadia. Pre-order nu en speel een van de meest verwachte games van het jaar op het moment dat het wordt gelanceerd, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over downloads of installaties. Laat de Lycans niet wachten.

Meer informatie over de deal vind je hier:
community.stadia.com/t5/Stadia-Community-Blog/Resident-Evil-7-comes-to-Stadia-Pro-Resident-Evil-Village-comes/ba-p/56478

Je aankoop van Resident Evil Village wordt geleverd met een Stadia Premiere Edition (in de VS worden verzendkosten in rekening gebracht). Pas op voor een e-mail nadat de game is uitgebracht om je bonus te claimen. Moet 18 jaar of ouder zijn. Kom meer te weten.

Aanbieding geldig bij Resident Evil Village-aankopen van 22 maart 2021 12:00 uur PT tot 21 mei 2021 12:00 uur PT zolang de voorraad strekt. Verzendkosten gelden voor adressen in de VS. Zie voorwaarden op:
goo.gle/3WS6JG

DealsTracker.nl
Logo