Verblijf hotel Landgoed Ehzerwold Almen Gelderland voor vanaf €69,50 p.p. bij Voordeeluitjes

BewarenBewaardRemoved 0
Voordeeluitjes.nl
Deal likes+253
€69,50 p.p. Naar deal
Deal likes+253
€69,50 p.p. Naar deal

Verblijf Hotel Landgoed Ehzerwold Almen Gelderland voor vanaf €69,50 p.p. bij Voordeeluitjes. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere hotel? Bekijk hier andere hotels.
  • Historisch landgoed uit 1911
  • Gelegen in de Achterhoekse Berkelvallei
  • Nabij meerdere Hanzesteden

Hotel Landgoed Ehzerwold ligt vlak buiten het Gelderse dorpje Almen, in de Berkelvallei van de mooie Achterhoek. Landgoed Ehzerwold grenst aan het mooie natuurgebied de Velhorst waar u heerlijk kunt wandelen of uw dagelijkse rondje kunt joggen door het bos. De Gelderse Achterhoek wordt gekenmerkt door groen, rust en ruimte. Voor stadsvertier reist u af naar de historische Hanzesteden Deventer en Zutphen. Liever overnachten in een vakantiehuisje op landgoed Ehzerwold? Bekijk dan de Villapark Ehzerburg Almen.

Faciliteiten

Hotel Landgoed Ehzerwold beschikt over diverse faciliteiten. Zo kunt u er echt genieten van goed eten. De koks koken met plezier (h)eerlijke regionale en seizoensspecialiteiten. Vanuit de serre kijkt u uit op de sierlijke parktuinen van het landgoed. Na een lange wandeling of fietstocht (fietsen kunt u huren bij het hotel) is het in de lounge heerlijk tot rust komen met een goed glas wijn of kopje koffie. Aan de leestafel kunt u zich terugtrekken met een spannend boek, of nog even surfen op het web. Hotel Ehzerwold beschikt over gratis draadloos internet. Samen met uw trouwe viervoeter een weekendje weg? Bij Hotel Landgoed Ehzerwold zijn huisdieren welkom! 

Kamers

De comfortabele hotelkamers zijn gelegen in twee aparte hotelgebouwen in de Parktuin en voorzien van twee bedden, een zitje, bureau, ruime kast, telefoon, televisie, gratis WiFi en een badkamer met een douche, toilet en föhn. Mindervalidenkamers zijn aanwezig.

Omgeving

Hotel Landgoed Ehzerwold heeft een prachtige ligging in de Berkelvallei vlak buiten het Gelderse dorpje Almen. Het hotel grenst aan het mooie natuurgebied de Velhorst; ideaal om te wandelen of uw dagelijkse hardlooprondje te doen. Almen heeft een mooi dorpsplein met eeuwenoude lindebomen. Over de 14de-eeuwse kerk aan dit plein schreef de dichter Staring prachtige gedichten. Vlak achter hotel Ehzerwold is het Staring-koepeltje te vinden waar u komt door u met een trekveer de Berkel over te trekken. Bovenin de koepel kunt u genieten van het inspirerende uitzicht over de Berkelvallei.

In de mooie Achterhoek is er nog volop rust, ruimte, groen en vriendelijkheid te vinden. Landgoed Ehzerwold ligt op een fietsknooppunt en er zijn vele routes mogelijk die langs landgoederen en over het platteland voeren. De omgeving is een geliefd wandel- en fietsgebied met landgoederen en boerderijen, natuurschoon, vriendelijke mensen en een veelheid aan routes. Ontdek de Achterhoek te voet of per (hotel-)fiets. De omgeving kan ook te water verkend worden in de Berkelzomp of per kano over het riviertje de Berkel. Toch even zin in de gezellige drukte van een stad? In de buurt liggen de leuke middeleeuwse Hanzestadjes Deventer en Zutphen, ideaal om gezellig te winkelen of een historische stadswandeling te maken.

Tips en uitjes

Bronkhorst

Achter Zutphen ligt het kleinste stadje van Nederland met het Dickensmuseum.

Landgoederen

In de omgeving zijn diverse landgoederen te vinden, waaronder Verwolde waar de dikste boom (eik) van Nederland staat.

Berkelzomp

In de zomermaanden kan op het riviertje de Berkel een vaartocht gemaakt worden met een replica van een oude Berkelzomp.

Kanovaren

Op de Berkel kan ook gevaren worden met kano’s of waterfietsen.

DealsTracker
Logo