Verlopen

Kortingscode Gratis cadeau Pro-Collagen Marine Moisture Essence 100ml t.w.v. €78 bij Elemis

BewarenBewaardRemoved 1
Elemis
Deal likes+677
Gratis €78 Naar deal
EXTRAGIFT
Deal likes+677
Gratis €78 Naar deal
EXTRAGIFT

Kortingscode Gratis cadeau Pro-Collagen Marine Moisture Essence 100ml t.w.v. €78 bij Elemis. Ontvang een gratis full size Pro-Collagen Marine Moisture Essence 100ml bij besteding van €50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Huidverzoring geschenksets.

Een vochtinbrengende essence waarvan klinisch is bewezen* dat het het vochtgehalte van de huid verdubbelt en fijne lijntjes verzacht voor een jeugdige gloed.

Verdubbel het vochtgehalte van je huid met deze stimulerende, anti-rimpelessence. Doordrenkt met een mix van hydraterend Padina Pavonica en Sea bronwater, dat rijk is aan magnesium, koper en zink, zorgt de diep hydraterende formule voor onmiddellijke en intense hydratatie die tot 24 uur aanhoudt.

Deze revitaliserende behandeling, geformuleerd met Flash Filler hyaluronzuur van de volgende generatie, is klinisch bewezen* om fijne lijntjes en rimpels te verminderen voor een stralend en vernieuwd uiterlijk. De snel absorberende formule levvert ook de perfecte laag vocht om de huid te verzachten en voor te bereiden op de volgende stappen van je huidverzorgingsroutine.

  • Klinisch bewezen dat het het vochtgehalte van de huid verdubbelt* 
  • Klinisch bewezen dat het de verschijning van fijne lijntjes en rimpels vermindert* 
  • Klinisch bewezen dat het zorgt voor 24 uur hydratatie* 
  • Klinisch bewezen dat het zorgt voor onmiddellijke hydratatie* 
  • 100% was het ermee eens dat dit hun huid spoelde met het gevoel van diepe, langdurige hydratatie en liet hun huid er zachter en voller uitzien met vocht.** 
  • 93% was het ermee eens dat het gebruik van dit product ervoor zorgde dat de rest van mijn huidverzorgingsroutine effectiever aanvoelde** 
  • 93% was het ermee eens dat hun huid een jeugdige glans heeft.** 

*Onafhankelijke klinische onderzoeken 2020. Gebaseerd op gemiddelde resultaten van 33 mensen gedurende 4 weken. 
**Onafhankelijke klinische onderzoeken 2020. Resultaten gebaseerd op 33 mensen gedurende 4 weken.

DealsTracker
Logo