Musical De Tocht incl. gratis programmaboek voor vanaf €39,59 p.p. bij AD Webwinkel

BewarenBewaardRemoved 1
AD Webwinkel
Deal likes+667
€39,50 Naar deal
Deal likes+667
€39,50 Naar deal

Musical De Tocht incl. gratis programmaboek voor vanaf €39,59 p.p. bij AD Webwinkel. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Beleef de magie van de Elfstedentocht

Over musical De Tocht

Na 25 jaar wachten is het eindelijk zover: It giet oan! Nog nooit was de Elfstedentocht zo dichtbij. Beleef de magie van de wereldberoemde Tocht der Tochten en ervaar de kracht van ‘samen’. Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken.

Na de musical spektakel-successen ‘Soldaat van Oranje’ en ’40-45’ komt deze nieuwe Nederlandse musical ‘De Tocht’ in een speciaal gebouwd theater met een ijsvloer van maar liefst 2.000m2. De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Samen maakt alles sterker.

De deal op een rijtje

  • Tickets nu te koop voor € 39,50
  • Te zien van 17 september t/m 20 november 2023
  • Je ontvangt de tickets direct in je mailbox
  • Gratis programmaboek per boeking, op te halen bij de kassa/merchandise van het theater

Speeldata

Van 17 september t/m 20 november 2023
Van woensdag t/m zondag
Avond: 20.00 uur
Matinee: zaterdag 16.00 uur, zondag 13.00 en 16.30 uur

Locatie

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden

Bepaal hier jouw route naar De Tocht.

Meer informatie over musical De Tocht

Het verhaal
In een spectaculaire muzikale theaterbeleving word je meegezogen in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje…

Is de band van vroeger sterk genoeg? Of zijn de geslagen barsten te diep en verliezen ze op de Bonkevaart meer dan ze vooraf hadden kunnen bedenken? De Tocht vertelt een verhaal van afzien, passie, verbroedering en keuzes maken. De Elfstedentocht als metafoor voor het leven. Vallen en opstaan, samen en alleen. Met indrukwekkende muziek, pakkende liedteksten en het ijzingwekkende mooie decor van de Friese elf steden en een fantastische cast waarvan de eerste namen bekend zijn. Nandi van Beurden is met hoofdrollen in The Sound of Music en Dagboek van een Herdershond een grote naam in de musicalwereld. Wolter Weulink, is bekend van onder andere Dolfje Weerwolfje, Het Verzet Kraakt en 14, het theaterspektakel over Johan Cruijff. Thijs Meester is tot nu toe vooral in Friesland bekend. In de afgelopen jaren speelde hij in veel Friese theatervoorstellingen en in kinderprogramma’s op Omrop Fryslân.

DealsTracker
Logo