Kaarten voor Safari Zone Liverpool binnenkort beschikbaar

Vergezel andere trainers bij het ontdekken van speciale Pokémon in de allereerste UK Safari Zone in Liverpool! Dit evenement vindt plaats in Sefton Park van vrijdag 17 april tot zondag 19 april 2020. Je kunt een kaartje pakken zodra de tickets op vrijdag 14 februari 2020 om 8:00 uur GMT live gaan!

Tijdens dit evenement met maritiem thema krijgen trainers de kans om Krabby, Dratini, Chinchou, Unown V en Oshawott in het wild tegen te komen. Relicanth – meestal alleen beschikbaar in Nieuw-Zeeland, Samoa en enkele andere eilanden in het zuidwesten van de Stille Oceaan – verschijnt ook in het wild, dus vang er een als je dat nog niet hebt gedaan.

Introductie van de City Explorer Pass

Geniet voor het eerst van de extra voordelen van City Explorer met de City Explorer Pass. Als u een City Explorer Pass samen met een Safari Zone-ticket koopt, kunt u genieten van exclusieve Field Research-taken en City Explorer Raids op iconische stadslocaties. Let op: de City Explorer Pass kan alleen worden gekocht samen met een Safari Zone Liverpool-ticketaankoop. Het kan niet worden gekocht nadat je ticketbestelling is voltooid en komt niet in aanmerking voor restituties of transfers.

DealsTracker
Logo