Maxi-Cosi

Categories
  • Alles
  • Favorite
  • Populair
  • Most rated
  • Verlopen
- 19%
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Maxi Cosi Rodi SPS Autostoel – Zwart (Slate Black)

Best deal at: Amazon.de
64,99
Laat me meer zien

Meer over Maxi-Cosi

Niemand kan je uitleggen hoeveel plezier ouderschap geeft, je moet het zelf ervaren. Wij willen ervoor zorgen dat jij maximaal kunt genieten van al die kleine en grote geluksmomenten. Door de allerveiligste autostoel te ontwerpen die je in één keer vastklikt, door een kinderwagen te maken waar je altijd op kunt vertrouwen door producten te ontwikkelen waardoor jij zorgeloos kunt genieten van je gezin. Juist door te achterhalen wat niet werkt, kunnen we producten maken die wél werken. Alleen als we weten wat jij niet prettig vindt, kunnen we iets ontwikkelen dat wel helemaal naar je zin is.

Bij Maxi-Cosi staat de veiligheid van je kindje voorop

Bij Maxi-Cosi hebben we verstand van veiligheid en autostoeltjes. Al meer dan 30 jaar ontwikkelen we makkelijke, veilige en praktische manieren om kinderen in de auto te vervoeren. We blijven innoveren, autostoeltjes testen en werken aan nóg meer veiligheid, comfort en gemak.

Wist je dat Maxi-Cosi

Een van oorsprong Nederlands merk is? We kennen de Nederlandse markt als geen ander. Maxi-Cosi is namelijk in 1984 door Sjef van der Linden in Helmond opgericht, waar nog steeds het kantoor en een deel van de productie plaatsvindt! En wist je ook dat Maxi-Cosi marktleider is op het gebied van autostoeltjes, met altijd veiligheid en comfort voorop. Want: 'We carry the future'.

Maxi-Cosi Tinca: een combinatie van veiligheid en gebruiksgemak.

De Maxi-Cosi Tinca, het autostoeltje met lichtgewicht design, is een geweldige combinatie van excellente veiligheid en gebruiksgemak. De Tinca is een i-Size-autostoeltje van maar 3,2 kg, dat speciaal is ontworpen voor het gemak van de ouders. Daarnaast voldoet het stoeltje aan de i-Size-standaard, zodat jij en je kindje gegarandeerd altijd veilig kunnen reizen.
DealsTracker.nl
Logo