Rick and Morty

Categories
  • Alles
  • Favorite
  • Populair
  • Most rated
  • Verlopen
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Rick and Morty Mr. Meeseeks Mok

Best deal at: zavvi.nl
Laat me meer zien

Meer over Rick en Morty

“Focus on Science, Morty.”

Waar gaat Rick and Morty nou precies over? Rick Sanchez, een vriendelijke, maar alcoholverslaafde en constant boerende wetenschapper deelt een huis met zijn dochter Beth, haar man Jerry en hun kinderen Summer en Morty – tot zover een standaard Amerikaanse sitcom. Rick heeft een garage vol gadgets en elektronische troep waarmee hij bizarre uitvindingen zoals bommen, kleine robots en tijdreismachines bouwt. Regelmatig betrekt hij zijn kleinzoon Morty bij zijn spannende en gevaarlijke reizen naar vreemde werelden en nieuwe dimensies.

Een mix tussen Back to the Future en Futurama

Visueel doet de serie sterk denken aan Futurama. Ook worden er veel grappen gemaakt die alleen aan fans van ‘Back to the Future’ gewijd zijn. De gelijkenis met Doc Emmet Brown en Marty McFly is natuurlijk geen toeval. Er is bijna geen aflevering zonder een parodie op een beroemde film of serie.

“Wubba Lubba Dub Dub!”

Voeg een extra dimensie toe aan het dagelijks leven met coole kleding, mokken en vinylfiguren van Rick & Morty. Hier vind je talloze Rick and Morty T-shirts met prints van je helden en je favoriete momenten uit de serie. Wil je je verzekeren van een ‘ricktastic’ avond? Haal dan je Rick & Morty shotglazen en onderzetters uit de kast! Proost… burrp! Fans van Finn en zijn pratende hond Jake kunnen ook bij ons terecht voor Adventure Time merchandise. Is Homer Simpson jouw grote idool? Leef je uit met Simpsons fanartikelen!

Leuk weetje

In het derde seizoen waagt Rick zijn leven met een tijdreis om een kuipje McDonald’s Szechuan-saus te bemachtigen dat je in 1998 tijdelijk bij de Chicken McNuggets kon krijgen. Als PR-stunt bracht McDonald’s de saus 1 dag terug in zeer beperkte oplage, maar onderschatte het aantal Rick and Morty fans dat kwam opdagen met grote teleurstelling en imagoschade als gevolg.
DealsTracker.nl
Logo